News Flash:

Caldura in calorifere pentru locuitorii din Deva, incepand de astazi

1 Octombrie 2013
1423 Vizualizari | 0 Comentarii

Locuitorii municipiului Deva pot primi de marti seara agent termic la caloriferele din locuinte, dupa ce conducerea serviciului de specialitate a decis sa porneasca toate punctele termice din oras, astfel încat acestea sa poata asigura caldura necesara oamenilor.

Asociatiile de proprietari vor fi cele care vor stabili daca agentul termic va fi distribuit, în continuare, de la intrarea în blocurile de locuinte spre apartamentele locatarilor.

'Toate punctele termice vor functiona între orele 20,00 si 11,00, cu exceptia celor care alimenteaza gradinitele, unde programul este între orele 20,00 si 14,00. Fiecare bloc de locuinte sau agent economic care dispune de contorizare individuala va stabili momentul la care doreste sa beneficieze de caldura la calorifere, pentru ca punctele termice vor furniza agentul termic necesar'', a declarat pentru AGERPRES dispecerul de serviciu al Serviciului de termoficare, Marian Avram.

Pretul gigacaloriei în Deva ramane la 169 de lei, stabilit de anul trecut pentru populatie.

In prezent, circa 6.100 de apartamente din Deva mai sunt racordate la sistemul public de termoficare, ceea ce reprezinta o treime din totalul locuintelor din oras. Celelalte familii au preferat alte forme de încalzire, cele mai multe folosind centrale individuale pe gaz metan. Din sistemul centralizat de termoficare mai sunt asigurate servicii pentru 228 agenti economici si 19 institutii publice.


caloriferele locuinte necesara oamenilor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1892 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007518 (s)