News Flash:

dm drogerie markt va deschide un magazin la parterul primei cladiri de birouri din ansamblul Openville Timisoara

3 August 2016
1314 Vizualizari | 0 Comentarii
UBC 2 Openville Timisoara
De curand, compania Iulius a incheiat un parteneriat cu dm drogerie markt, prin care retailerul german va deschide un magazin la parterul primei clãdiri de birouri clasa A din ansamblul multifuncþional Openville Timiºoara.
Magazinul, cu o suprafaþã de aproximativ 390 mp, va fi inaugurat odatã cu intreaga clãdire United Business Center 2 (UBC 2), in aceastã toamnã. UBC 2 este conceputa sa asigure o sinergie intre componenta office si cea de retail, astfel incat persoanele care vor lucra aici vor beneficia de o gama extinsa de servicii si facilitati. Printre companiile care au contractat spaþii in UBC 2, care are o suprafaþã inchiriabilã de 18.000 mp, se numãrã Ness Software Engineering Services, Autoliv Romania ºi policlinica REGINA MARIA.
„Dorinta comunã de dezvoltare si de oferire de servicii de calitate clientilor a transformat colaborarea dintre dm drogerie markt si grupul Iulius in una de duratã, bazatã pe incredere, corectitudine si respect reciproc. Ne bucurãm cã, impreunã, vom ajunge acum si mai aproape de timisoreni”, declara Mag. Milan RADIN M.B.A., director general dm drogerie markt Romania.
Unitatea dm din UBC 2 va fi cel de-al patrulea magazin al brandului german din reteaua nationala dezvoltata de grupul Iulius, dupa cele de la Palas Mall Iasi, Iulius Mall Iasi si Iulius Mall Suceava.
Despre Openville Timisoara
Constructia ansamblului urbanistic Openville, din proximitatea Iulius Mall Timisoara, a inceput in septembrie 2015, cu lucrarile la cladirea de birouri UBC 2. In luna iunie a acestui an, au demarat lucrarile la cea de-a doua cladire office clasa A, denumita UBC 1, cu o suprafata de 13.000 mp inchiriabili. 
Openville va avea o suprafata construita de 594.000 mp, iar cea mai mare pondere o va avea componenta office, care include sapte imobile, cu un total de aproximativ 130.000 mp inchiriabili, printre care si cea mai inalta cladire din Romania (155 m si 27 de etaje). Datorita pozitionarii intr-un ansamblu multifunctional, angajatii companiilor care isi vor desfasura activitatea aici vor beneficia de o gama completa de servicii, de posibilitati de petrecere a timpului liber, promotii si discounturi. Pe segmentul de retail, Openville va completa oferta Iulius Mall Timisoara cu peste 100 de noi magazine, restaurante si cafenele tematice, cinema multiplex cu 15 sali, fresh market, patru sali pentru evenimente, cel mai mare loc de joaca si alte optiuni pentru petrecerea timpului liber. In plus, timisorenii vor avea la dispozitie si cel mai mare parc suspendat din Romania, spatiu verde de peste 55.000 mp, si aproximativ 4.050 de locuri de parcare, subterane si supraetajate.
Despre dm drogerie markt
dm drogerie markt reprezintã unul dintre cele mai mari lanþuri de magazine specializate in beauty, wellness, baby ºi uz casnic ºi a adus in Romania o gamã proprie de produse de calitate (Balea, babylove, Sundance etc.). 
In magazin, clienþii vor avea la dispoziþie o gamã extinsã ºi completã de produse dedicate frumuseþii, ingrijirii copiilor, articole de igienã ºi intreþinere a casei, precum ºi alimente bio ºi produse care pot ajuta la menþinerea sãnãtãþii. 
In Romania, dm drogerie markt are magazine deschise in oraºe precum: Timiºoara, Iaºi, Bucureºti, Cluj-Napoca, Galaþi, Braºov, Constanþa, Sibiu ºi altele. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1286 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004838 (s)