News Flash:

Afla ce iti rezerva astrele astazi

3 August 2016
2057 Vizualizari | 0 Comentarii
zodie
Berbec
A sosit vremea actiunilor indraznete. Nu te teme de riscuri, norocul este de partea ta. N-ar strica, chiar, sa pui un bilet la loterie.

Taur
Ar fi bine sa iti ingrijesti sanatatea cu ceva mai multa atentie. Ai grija ce mananci, ce bei sau in compania cui iti petreci timpul.

Gemeni
O dispozitie combativa care se imbina, astazi, cu o minte limpede, te ajuta sa ai succes, indiferent cat de ambitioase iti sunt planurile.

Rac
Cineva iti aduce niste acuzatii astazi. Ai grija sa nu raspunzi imediat, daca nu stii despre ce este vorba. Informeaza-te, inainte sa deschizi gura.

Leu
Planul de actiune in vederea atingerii unui ideal iti este clar, insa ceea ce te trage in spate sunt inhibitii ce tin de propria ta natura.

Fecioara
Ai tendinta de a te lasa afectat mai mult decat trebuie de greselile din trecut. Nu le mai privi drept esecuri, ci drept lectii.

Balanta
O actiune pe care o intreprinzi are parte de reactii de respingere, in ciuda intentiilor tale bune. Trateaza lucrurile cu rabdare.

Scorpion
Daca auzi o voce interioara care iti spune sa o lasi mai usor, ar fi bine sa asculti de ea. Nu este acum cazul sa-ti fortezi limitele.

Sagetator
O zi in care energia din tine clocoteste, iar spiritul de aventura este la cote ridicate. Aspiri sa cunosti lucruri noi, incitante.

Capricorn
Masoara de doua ori inainte sa tai, astazi. Esti predispus sa faci o gafa si sa strici ceva ce nu va mai putea fi reparat, apoi.

Varsator
O zi potrivita pentru a incerca lucruri noi sau pentru a pune in practica ganduri pe care pana acum le catalogai drept nerealiste.

Pesti
Ar fi cazul sa fii ceva mai precaut in limbaj. Ai tendinta de a barfi fara sa-ti dai seama ca te poate auzi si cine nu trebuie.

berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1871 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006160 (s)