News Flash:

Directorul ANM, anunt despre iarna severa. Ne asteapta viscole, ninsori abundente si ger de crapa pietrele

11 Noiembrie 2017
1026 Vizualizari | 0 Comentarii
viscol 51563700

Primele informatii de la meteorologi despre ce ne asteapta in aceasta iarna. Directorul executiv al ANM, Florinela Georgescu vorbeste de episoade cu vreme severa si viscole.

Viscole, geruri naprasnice si zapezi mari. Asta ne asteapta in aceasta iarna.

"Fenomenle severe categoric nu vor lipsi. Vorbesc de viscole, posibile ninsori abundente si episoade de ger, acestea fiind elementele cele mai severe ale iernilor in Romania. Primele semnale arata ca vom avea perioade lungi in aceasta iarna in care vremea se se incadreze in normalul lunilor de iarna.

In lunile noiembrie si decembrie, primele luni ale sezonului rece, este normal sa fie si perioade in care temperaturile noaptea sa scada sub limita gerului, se cunoaste faptul ca in decembrie exista o posibilitate foarte mare sa apara perioade in care temperaturile sa fie sub 20 de grade. Statistica ne arata ca in medie, in luna decembrie, se poate sa avem un episod de viscol, iar in ianuarie si februarie, vom cel putin 2 viscole. Oricand ne asteptam sa apara fenomene extreme, manifestari cu aspect violent pe durate si suprafete relativ restranse pentru ca tot am avut asemenea episoade si primavara, iarna si in toamna", a declarat directorul executiv al ANM, Florinela Georgescu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1254 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006343 (s)