News Flash:

Veste extraordinară pentru cei ce călătoresc în SUA

Din vara anului viitor se reiau zborurile directe între România şi Statele Unite

27 Decembrie 2023
163 Vizualizari | 0 Comentarii

De la mijlocul anului viitor, vor fi reluate zborurile directe între România și Statele Unite. Compania româno-moldovenească HiSky a anunțat recent că a primit autorizarea din partea Departamentului american al Transporturilor pentru zboruri regulate între București și New York, cu patru curse dus-întors pe săptămână. Plecarea din România este programată în fiecare zi de luni, miercuri, vineri și sâmbătă.

Primul zbor este stabilit pentru vineri, 7 iunie 2024. Aeronava HiSky va decola de la București la 8:00 dimineața și va ateriza la New York la ora locală 11:25, având o durată de puțin peste zece ore.

De asemenea, se așteaptă ca România să intre în programul Visa Waiver în următorul an. Premierul Marcel Ciolacu a exprimat această estimare după o vizită în SUA, având discuții cu secretarul american al Apărării, Lloyd Austin, și cu secretarul de stat Antony Blinken. Se preconizează că anunțul oficial privind renunțarea la vize va fi făcut anul viitor, iar eliminarea vizelor este prevăzută să aibă loc până în 2025, conform declarațiilor ambasadoarei SUA la București, Kathleen Kavalec.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1297 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007962 (s)