News Flash:

DEZVALUIRI SOCANTE! I se pregateste ceva Gabrielei Firea?

1 Decembrie 2016
1240 Vizualizari | 0 Comentarii
gabi firea
Jurnalistul Victor Ciutacu sustine ca in aceasta perioada, dinspre tabara lui Klaus Iohannis se pregateste o miscare, care ar avea rolul sa schimbe rezultatul previzibil al acestor alegeri. Ciutacu sustine ca singura mutare care ar putea duce la un astfel de deznodamant ar fi sa o salte procurorii pe Gabriela Firea, omul cu cea mai mare cota de incredere din PSD, un adevarat trofeu pentru ”atletii statului de drepti”.



”Se radicalizeaza taberele si cred ca asta a si intentionat Iohannis sa obtina. El vrea sa obtina emotia aia colectiva, care castiga alegerile, dar nu prea are cu cine, pentru ca cei care sunt anti-PSD vor deveni si mai invesunati, dar si invers. Eu zic ca prin acest razboi Iohannis ii legimiteaza pe cei de la PRU, cu strainii care ne confisca tot: Werner si Julien ne-au confiscat pana si ziua nationala, iar pe ai lui, aia anti-PSD, cei pe care ii scot duminica de la 7 seara incolo la vot, care cica inclina balanta votului, sa-i mobilizeze. Dar pentru ca sa vina oamenii astia la vot? Pana acum era Ponta dusmanul colectiv, care nu a vrut sa le deschida sectii de votare in diaspora. Atunci exista un mobil al crimei, nenorocitul de Ponta comunistul, care nu vrea sa voteze tinerii frumosi si liberi. Ei, acum nu mai este acest val. Acum, Dragnea nu e la butoane, nu e la putere si e mai greu sa scoti oamenii impotriva unuia care nu e la putere. Ponta era acolo si impreuna cu gasca lui de nenorociti nu-i lasa sa voteze pe tinerii frumosi sa voteze.


In cazul asta ce sa fie? Doar, repet, sa-l salte pe Iliescu de pe strada sau pe Gabriela Firea. Ceva se pregateste. Uitati-va la povestea cu Pandele. Bun, ca Pandele nu se poate abtine si este in stare sa-si faca rau si lui, si familiei, asta o demonstreaza faptul ca s-a dus ca fraierul dupa fenta sa se ia cu ala prin benzinarii sau pe unde s-au luat, da? Incercarea de promovare a incidentului cu Pandele si insasi existenta faptei, ma rog, ce fapta o fi fost, ca n-am inteles daca l-a batut sau nu, ca era pe muteste, pare ca Gabriela Firea a devenit o tinta. Pare ca, la ce plictiseala e in clasa politica, Gabriela Firea este trofeul. Mie mi se pare ca ea nu face prostii la primaria Capitalei, ca sa ii poti face mangleala. Prostii, adica ma refer la golanii, ca barbatul ei se ia la palme cu unul intr-o benzinarie, asta poate genera un pic de emotie, dar nu poti sa o ridici pe Firea de pe strada.


Pe de o parte, daca o salta pe Firea, exista riscul sa-i radicalizeze pe cei care zic ”sa moara PSD, sa moara coruptii”, dar ii radicalizezi si pe ceilalti, care sustin PSD. Totusi, este un alt calcul, pentru ca electoratul PSD este disciplinat si iese la vot orice ar fi, iar din nehotarati, de exemplu, pe mine m-ar insulta sa vad o chestie de genul asta si m-as duce sa-i votez pe PSD-isti, dar cine stie cati sunt ca mine. Exista insa si partea aceea de electorat care va spune: ce am ajuns, daca si cea mai de incredere persoana din PSD are dosar penal, atunci astia nu au nicio sansa. Este foarte riscanta o astfel de strategie, dar nu stii niciodata care sunt calculele politice. Daca aia care s-ar radicaliza mai tare pentru ca inclusiv Firea are probleme sunt mai multi decat cei care ar victimiza PSD? Atunci nu merita sa incerce atletii statului de drept? E ultima lor sansa”, a declarat Victor Ciutacu, pentru STIRIPESURSE.RO.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1277 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006201 (s)