News Flash:

DESCOPERIRE MACABRA in curtea unei case din Arad. Au fost gasite oase umane

23 Martie 2017
988 Vizualizari | 0 Comentarii
oase
Politistii din Arad au deschis o ancheta dupa ce un barbat a descoperit, miercuri, in gospodarie mai multe oase umane in timp ce sapa in curtea casei pentru a construi o scurgere pentru canalizare, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Oasele, care aparent ar fi apartinut mai mult persoane, adulti si copii, au fost descoperite, miercuri, in curtea unei case din localitatea Mailat, care apartine de comuna Vinga, din judetul Arad.
La fata locului au fost descoperite oase, inclusiv cranii, care par a fi atat de adulti, cat si de copii.
Primele informatii arata ca oasele sunt vechi, unii localinici spunand ca in urma cu foarte mult timp in zona ar fi existat un cimitir.
Altii cred ca oasele ar putea sa fie de la o epidemie de din perioada anilor 1600, cele descoperite fiind puse ca intr-o groapa comuna.
"Politistii au fost sesizati ca in curtea unui imobil de pe raza localitatii Mailat, in timp ce se efectuau sapaturi la circa 1,5 metri adancime au fost descoperite mai multe oaseminte umane. A fost solicitat si Serviciul Judetean de Medicina Legala. Osemintele umane vor fi supuse expertizarii", a decalarat corespondentului MEDIAFAX purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Arad, Lorena Radu.
Politistii continua cercetarile in acest caz.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1113 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004752 (s)