News Flash:

Un elev s-a inchis in toaleta scolii si a amenintat ca da foc institutiei de invatamant. Asupra lui s-au gasit sase cutite

8 Mai 2018
789 Vizualizari | 0 Comentarii
politia1 2

Politia din Harghita a deschis o ancheta dupa ce un elev de clasa a noua din comuna harghiteana Corbu s-a inchis, marti, in toaleta scolii si a amenintat ca va da foc institutiei de invatamant. Asupra lui s-au gasit, apoi, sase cutite, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Purtatorul de cuvant al Politiei Harghita, Gheorghe Filip, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, ca elevul a fost transportat la spital.

”E un elev din clasa a 9-a, nu pare sa fi dat, initial, semne ca ceva nu ar fi in regula. Ar fi intrat intr-o toaleta si s-a inchis acolo amenintand ca da foc, ca aprinde scoala. S-a intervenit pentru siguranta copilului pentru ca ne-am temut sa nu se intample ceva cu el. Mai mult decat atat am constatat ulterior ca el avea in geanta vreo sase cutite de bucatarie de diferite dimensiuni si forme. S-a negociat, sa zic asa, pentru a renunta la intentiile pe care le exprima si s-a si reusit, fiind convins sa renunte. A fost preluat de cadrele medicale care l-au transportat la spital. E clar ca necesita consiliere psihologica si supraveghere medicala de specialitate”, a spus Gheorghe Filip.

Copilul a crescut in grija bunicilor, parintii fiind in proces de divort, dupa ce au revenit din strainatate unde au fost plecati la munca.
”Deja au fost sesizate toate structurile, institutiile cu atributii in domeniu, Inspectoratul Scolar Judetean, Protectia Copilului si asa mai departe. Ne intereseaza sa reparam cumva aceasta situatie si este foarte important sa evitam repetabilitatea ei”, a mai spus Gheorghe Filip.

Baiatul invata la liceul din comuna Corbu, iar in acest caz Politia a deschis o ancheta.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1162 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006191 (s)