News Flash:

Solista trupei care reprezintă Romania la Eurovision, ceruta in casatorie la ceremonia de deschidere

7 Mai 2018
1587 Vizualizari | 0 Comentarii
cerere casatorie

Cristina Caramarcu, solista trupei The Humans, care reprezinta Romania la Eurovision 2018, a fost ceruta in casatorie la ceremonia de deschidere a evenimentului, ce a avut loc duminica seara, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.
Imbracati in tinute elegante, reprezentantii celor 43 de tari participante la Eurovision au defilat prin fata jurnalistilor, fanilor si a tuturor curiosilor care s-au strans duminica seara in fata Muzeului de Arta, Arhitectura si Tehnologie din capitala Portugaliei.

In premiera, cea de-a 63-a editie a concursului a schimbat culoarea covorului rosu, in ton cu decorul senin oferit raul Tagus. Pe lungimea celor 300 de metri de covor albastru, The Humans a acordat zeci de interviuri timp de doua ore, ajungand la receptia oferita de organizatori odata cu lasarea serii.

"Am venit sa castigam, asa ca am anuntat publicul sa-si cumpere din timp biletele de avion pentru Romania, ca sa fim siguri ca ne vom revedea in aceeasi formula si la Bucuresti", au declarat artistii la finalul defilarii, increzatori in sansele Romaniei pe scena Eurovision.
Delegatia Romaniei a defilat intr-o formula inedita la editia din acest an a ceremoniei de deschidere. Ca un gest de fair play, alaturi de cei sase artisti a fost prezent si Adrian Tanase, lead vocal The Humans, care nu a putut participa in concurs din cauza limitarii la formula de sase persoane stipulata in regulament.

Momentul serii a avut loc in fata sectorului ocupat de jurnalistii si fanii din Romania, unde Cristina a fost asteptata de iubitul ei, Rosario. Inarmat cu un trandafir rosu, cel care ii este alaturi de opt ani a cerut-o de sotie in fata sutelor de oameni prezenti la ceremonie.

"Sunt coplesita. Este un moment unic, o experienta pe care nu o voi uita niciodata, iar surpriza pregatita de Rosario, reinnoind cererea in casatorie chiar aici, a facut aceasta zi cea mai frumoasa din viata mea", a marturisit Cristina, vizibil emotionata.

Telespectatorii TVR vor ramane conectati la atmosfera evenimentului urmarind "Drumul spre Lisabona", editia din aceasta seara fiind dedicata ceremoniei oficiale de deschidere.

Programul este difuzat atat la TVR 1, TVR HD si TVR International, de luni pana duminica, de la ora 20.50 (in zilele de concurs, de la 21.30), cat si online, pe TVR+ si pe canalul oficial de YouTube al TVR.

Totodata, Stirile TVR vor difuza, in exclusivitate, reportaje si transmisiuni live din Lisabona.

Televiziunea Romana va transmite in direct si in exclusivitate spectacolele Eurovision 2018 de la Lisabona, pe TVR 1, TVR HD si TVR+, incepand cu prima semifinala, de marti, de la ora 22.00.

Cea de-a doua semifinala, in care vor concura si reprezentantii Romaniei, The Humans, cu melodia "Goodbye", va avea loc joi, iar spectacolul va fi transmis in direct pe TVR 1, TVR HD si TVR+, de la ora 22.00.

Finala Eurovision 2018 va avea loc sambata, iar telespectatorii romani o vor putea urmari in direct pe TVR 1, TVR HD, TVR International si TVR+, incepand cu ora 22.00.


cristina caramarcu the humans
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1386 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007116 (s)