News Flash:

Descoperire incredibila in Bosnia-Hertegovina

6 Noiembrie 2013
1403 Vizualizari | 0 Comentarii

In octombrie 2005, dealul Visocica amplasat în orasul Visoko din Bosnia-Herţegovina, la nord-vest de Sarajevo, capta atenţia întregii lumi, cand exploratorul şi omul de afaceri bosniaco-american Semir Osmanagich anunţa că movila a fost, de fapt, o uriaşă piramidă creată de mana omului, datand probabil cu 12.000 de ani înainte de ultima glaciaţiune.

Ulterior, analize independente efectuate de cinci instituţii diferite specializate în compoziţia materialelor au confirmat faptul că elementele de construcţie incluse în Piramidele din Bosnia conţin beton de înaltă calitate produs de mana omului, ceea ce elimină orice fel de scepticism privind autenticitatea acestor piramide.

Controversatul sit arheologic al Piramidei Soarelui din Bosnia este acum analizat de o echipă formată din 200 de oameni de ştiinţă aparţinand mai multor domenii de cercetare, care au venit din întreaga lume pentru a studia, pe langă natura şi varsta materialelor folosite, şi modalitatea prin care energia piramidelor a fost folosită de înţelepţii antici pentru aplicabilitatea în mai multe domenii benefice omenirii precum transportul geotermal, climatologia, cat şi dezvoltarea cunoştinţelor privind fiziologia umană şi sănătatea.

Rezultatele adunate de Universitatea Politehnică din Torino, Italia, obţinute în urma mai multor analize de laborator făcute pe pietrele şi gresia preluate din Piramida Soarelui, arată că eşantioanele sunt un material inert ce conţine un liant similar cu cel descoperit în betonul antic din Roma, concluzie confirmată şi de analizele realizate asupra mostrelor la Universitatea din Zenica, Bosnia-Herţegovina.

In urma unei analize independente separată a mostrelor, efectuată cu un microscop electronic, profesorul Joseph Davidovits, un renumit om de ştiinţă francez, membru al Asociaţiei Internaţionale a Egiptologilor, a confirmat că materialele folosite au într-adevăr compoziţia betonului antic.

Acesta a continuat explicand că „este un fel de ciment geopolymer bazat pe o combinaţie de calciu şi potasiu şi chiar dacă mostra nu poate fi datată, se poate distinge faptul că nu este beton modern ci mai degrabă este asemănător tehnicii folosite de egipteni acum 3.500 de ani.”

Cercetările privind tehnologia piramidelor au presupus multă vreme faptul că energia piramidelor implică cunoştinţe ştiinţifice şi tehnice cu mult mai avansate decat cele din ziua de azi. Christopher Dunn, autorul lucrării ”The Giza Power Plant” („Centrala electrică Giza”), publicată în 1996, explică faptul că piramidele erau generatoare antice de energie, în prezent o teorie foarte populară în randul cercetătorilor. Piramidele din Bosnia au aceleaşi elemente descrise în piramidele din Giza, care definesc structura unui generator de energie străvechi.

După cercetările din 2013, Chris Dunn explică: „situl arheologic din Bosnia este excavat în continuare şi noi dovezi ştiinţifice au ieşit la iveală demonstrand faptul că, la construcţia Piramidelor din Bosnia, au fost folosite cu adevărat cunoştinţe precise de inginerie antică”.

Mai multe dovezi privind utilizarea cimentului în construcţia piramidelor sunt prezentate în lucrarea profesorilor Michel Barsoum, renumit profesor al Departamentului de ştiinţă şi inginerie a materialelor de la Universitatea Drexel, şi Gilles Hug, profesor la Agenţia Naţională Franceză de Cercetări Aerospaţiale, care au găsit probe ştiinţifice privind faptul că părţi ale Marilor Piramide din Giza au fost construite utilizand un tip de ciment foarte vechi. Această descoperire demontează mitul conform căruia piramidele au fost construite utilizand doar blocuri tăiate de calcar şi adeverşte teoria că betonul şi nanotehnologia au fost folosite în timpurile străvechi.

Directorul Centrului pentru Antropologie şi Arheologie a Universităţii Americane din Bosnia Herţegovina, Dr. Sam Semir Osmanagich, a explicat că echipele de cercetători care conduc studii asupra enigmelor energiei cosmice sunt într-o căutare continuă a înţelepciunii pe care culturile antice le-au lăsat în urmă.

„Sunt dovezi privind fenomenele fizice care pot fi dovedite ştiinţific, dar în acelaşi timp răman foarte multe întrebări care nu au răspuns cu informaţiile pe care istoria le deţine”, explică Dr. Osmanagich.

Date despre Piramidele din Bosnia care au fost confirmate de teste analitice ştiinţifice

- Piramida Soarelui se ridică la peste 220 de metri înălţime, cu o treime mai înaltă decat Marea Piramidă din Giza, fiind astfel cea mai mare structură din piatră, în forma unei piramide, de pe planetă.

- Datările cu radiocarbon arată că piramida are cel puţin 24.800 de ani vechime.

- Analiza materialelor arată că structura este constituită din beton făcut de om.

- In labirintul subteran de sub piramidă există un bloc ceramic de 8.000 de kilograme.

- O undă de energie, de natură electromagnetică cu o rază de 4,5 metri şi o frencvenţă de 28 de kHz, care provine din varful piramidei Soarelui, a fost detectată şi măsurată

- O undă ultrasonică cu o rază de 10 metri şi o frecvenţă de 28-33 kHz a fost măsurată de asemenea în varful piramidei.

- Piramidele sunt aliniate la punctele cardinale ale Pămantului şi sunt orientate către nordul stelar

- Piramida Lunii cu o înălţime de 190 de metri este a doua structură ca mărime din Valea Piramidelor din Europa. Impreună cu Piramida Soarelui şi cea a Dragonului, acestea formează un triunghi echilateral perfect.

Toate cele 3 structuri piramidale din Bosnia au fost acoperite de sol şi vegetaţie similar celor din America Centrală şi China. In reţeaua de tuneluri subterană, blocurile megalitice au simboluri sculptate care au fost acoperite de material conglomerat timp de peste 30.000 de ani, conform datărilor cu radiocarbon.

„Chiar dacă sute de mii de piramide au fost descoperite în lume, niciuna nu are calitatea construcţiei şi vechimea celor din Bosnia”, explică Dr. Osmanagich. „Cea din Bosnia este piramida originală, cea mai veche şi cea mai mare construită vreodată. Are o orientare de exact zero grade nord şi reprezintă cel mai probabil cheia ce va dezlega informaţiile despre tehnologia străveche, care ar putea elibera lumea de dependenţa faţă de combustibilul fosil şi ar putea oferi comunităţii ştiinţifice posibilitatea unor descoperiri medicale uluitoare.”

Teste medicale privind efectul asupra aurei umane au fost demarate deja la Piramidele din Bosnia şi primele probe arată că fiziologia umană şi stările emoţionale sunt profund elevate în interiorul piramidei.

 


semir osmanagich chris dunn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1346 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006602 (s)