News Flash:

Deputatul Gheorghe Coman, condamnat la un an de inchisoare cu EXECUTARE

31 Ianuarie 2014
1164 Vizualizari | 0 Comentarii
Deputatul Gheorghe Coman
Deputatul Gheorghe Coman a fost condamnat, joi, de instanta suprema, la un an de închisoare cu executare, urmând sa îi fie confiscata suma de 3.140 de lei pe care acesta ar fi primit-o de la denuntator în schimbul mentinerii acestuia în functia de director adjunct al DSVSA Buzau.
Judecatorii au mai stabilit ca deputatul sa plateasca si cheltuieli judiciare în valoare de 6.050 de lei.
Totodata, instanta a mentinut starea de arest a lui Gheorghe Coman.

Decizia nu este definitiva si poate fi atacata cu recurs la Completul de cinci judecatori al instantei supreme.
Deputatul Gheorghe Coman a fost trimis în judecata în 16 ianuarie, fiind acuzat ca a primit bani si o sticla de whisky în schimbul mentinerii în functie a unui sef din Directia Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Buzau. Coman a fost acuzat de folosirea influentei functiei de conducere din partid, fiind presedinte al PC Buzau la data faptelor, pentru obtinerea de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite.
El a fost arestat în 7 ianuarie, masura preventiva fiind încuviintata de Camera Deputatilor la 27 decembrie.
Instanta suprema a judecat joi, la primul termen, dosarul lui Gheorghe Coman si a luat o decizie, dupa ce deputatul a recunoscut integral acuzatiile, procurorii DNA cerând condamnarea lui la o pedeapsa de trei ani de închisoare cu executare.
Judecatorii Înaltei Curti de Casatie si Justitie trebuiau sa dezbata joi legalitatea masurii preventive în cazul deputatului Gheorghe Coman, dar, la cererea avocatilor, au preschimbat termenul si au judecat dosarul. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0893 (s) | 22 queries | Mysql time :0.032948 (s)