News Flash:

CFR Calatori: Peste 70 de trenuri de calatori sunt anulate. RESTRICTII de trafic pe opt linii

31 Ianuarie 2014
1084 Vizualizari | 0 Comentarii
Peste 70 de trenuri de calatori sunt anulate din cauza conditiilor meteo nefavorabile, pe opt linii sunt restrictii de trafic, iar unele trenuri ajung la destinatie cu întârzieri, din cauza interventiilor pentru deszapezirea liniilor si a instalatiilor de pe calea ferata.
Potrivit CFR Calatori, circulatia este în continuare închisa, vineri dimineata, pe linia de cale ferata Bucuresti Sud - Oltenita, gestionata de Transferoviar Grup, personalul Transferoviar Calatori intervenind pentru deszapezire.
Traficul este restrictionat pe opt linii de cale ferata, din cauza sulurilor de zapada, iar 72 de trenuri sunt anulate.
Astfel, se circula cu restrictii pe liniile Brosteni - Slobozia, Buzau - Faurei firul 2, Chiajna - Vîrteju, Chitila - Calinesti, Marasesti - Tecuci-Barbosi, Ploiesti Sud - Brosteni, Urziceni - Faurei - Tecuci si Veresti - Leorda. Pe aceste linii este interzisa circulatia trenurilor formate din automotoare, echipele de interventie actionând cu utilaje.
Unele trenuri de calatori ajung la destinatie cu întârzieri, din cauza restrictiilor de trafic si a interventiilor pentru deszapezirea liniilor si a instalatiilor de cale ferata.
Înainte de plecarea în cursa, garniturile sunt pregatite pentru circulatie în conditii de iarna, iar cele aflate în stationare sunt alimentate cu energie electrica, pentru a fi mentinuta caldura în trenuri.
Pasagerii sunt sfatuiti sa se informeze despre conditiile meteo si sa apeleze telefonic Gara CFR din localitatea de plecare pentru informatii actualizate despre mersul trenului cu care intentioneaza sa calatoreasca. Numerele de telefon de la statiile CFR, la care pasagerii pot cere informatii sunt publicate pe cfrcalatori.ro">www.cfrcalatori.ro, la sectiunea Info Utile/Informatii Telefonice.
Reprezentantii companiei feroviare au precizat ca cei care doresc sa renunte la calatorie vor primi contravaloarea biletelor pentru traseul neefectuat. mEDIAFAX.RO

gara cfr
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2022 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0961 (s) | 22 queries | Mysql time :0.025686 (s)