News Flash:

Deputatii au respins motiunea simpla a USR impotriva ministrului Transporturilor, Lucian Sova

27 Iunie 2018
795 Vizualizari | 0 Comentarii
download

Camera Deputatilor a respins miercuri, in plen, motiunea simpla a USR impotriva ministrului Transporturilor, Lucian Sova, intitulata "Ministerul Transporturilor sub PSD este Ministerul Anti-Autostrazi", prin care acestia ii cer acestuia demisia.
Deputatii au respins motiunea simpla impotriva ministrului Transporturilor cu 120 de voturi " pentru", 153 de voturi " impotriva" si o abtinere.

Deputat PNL Lucian Bode a sustinut in plen ca liberalii au votat pentru adoptarea acestei motiuni.

"Domnule ministru al Transporturilor, Lucian Sova, ati afirmat recent in sedinta Comisiei pentru Transporturi ca atunci cand o sa avem autostrazi, o sa avem salarii mari si vor pleca multinationalele. Este o afirmatie incredibila. Un ministru al Transporturilor ar trebui sa fie un campion al infrastructurii. Dumneavoastra, din contra, sunteti un veritabil ministru Anti-Autostrazi", se arata in textul motiunii simple.
Ministrul Transporturilor Lucian Sova a declarat luni, in cadrul dezbaterii la Camera Deputatilor a motiunii simple prin care USR i-a cerut demisia, ca in mandatul sau de cinci luni au fost semnate peste 1.100 de acte normative si exista bani pentru cele 13 autostrazi care sunt in stadiu de santier.

"Inca din prima zi de mandat am inceput sa identific toate piedicile care stateau in calea dezvoltarii infrastructurii in Romania si nu au fost deloc putine. Vreau sa va informez ca in 5 luni de mandat am elaborat, am initiat, am aprobat un numar de 22 de ori mai multe acte normative si documente in vederea dezvoltarii infrastructurii si functionarii Ministerului decat in media anilor precedenti pentru aceeasi perioada, si ma refer la peste 1100 acte normative pe care le-am semnat in cele 5 luni de mandat.(...) Astazi in Romania pe toate santierele aflate in lucru, ma refer la 13 santiere de autostrazi, nu mai exista nicio bariera administativa, nu mai e nevoie de nicio autorizatie, iar toti banii sunt la dispozitia constructorilor, acest lucru nu s-a intamplat de multi ani in Romania, poate niciodata", a declarat luni ministrul Transporturilor, Lucian Sova, de la tribuna plenului Camerei Deputatilor.


camera deputatilor
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1349 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007115 (s)