News Flash:

O noua TRAGEDIE RUTIERA in Timis! Doi tineri au murit, iar alti patru au fost raniti

27 Iunie 2018
891 Vizualizari | 0 Comentarii
accident feroviar sannicolau 6

Doi tineri au murit, iar alte patru persoane, cu varste intre 14 si 24 de ani, au murit, in noaptea de marti spre miercuri, dupa ce masina in care se aflau a lovit parapetul si un pod, din cauza vitezei prea mari, pe un drum din judetul Timis, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Accidentul rutier a avut loc pe drumul national 59C, intre orasul Sannicolau Mare si localitatea Nerau, din judetul Timis.

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului Judetean de Politie Timis, o masina in care se aflau sase persoane a parasit partea carosabila, din cauza vitezei prea mari, a lovit parapetul metalic si podul unui canal colector. In urma impactului, doi barbati de 29 de ani au murit pe loc.

“Accidentul a avut loc in jurul orei 01.20. Un sofer in varsta de 29 de ani conducea autoturismul pe DN 59 C, intre Sannicolau Mare si localitatea Nerau, iar pe fondul vitezei excesive a parasit partea carosabila, in partea dreapta a sensului de mers, lovind parapetul metalic si podul unui canal colector. A rezultatul decesul soferului si al unui alt barbat de 29 de ani, aflat pe scaunul din dreapta spate”, au aratat reprezentantii Inspectoratului Judetean de Politie Timis.
Conform politistilor timiseni, celelalte patru persoane aflate in masina, doi baieti, de 19 si 24 de ani, si doua fete, de 14 si 18 ani, au fost ranite, dintre care doua sunt in stare grava.

In cauza a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa. Mediafax


sannicolau mare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1118 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004612 (s)