News Flash:

Denisa Manelista, in stare grava: „Nu a fumat, nu a baut, nu s-a drogat”. Ce a facut ea, facem cu totii si nu constientizam pericolul

5 Mai 2017
1389 Vizualizari | 0 Comentarii
denisa manelista
Toata lumea a fost profund intristata de vestea ca Denisa Emilia Raducu sau Denisa Manelista, asa cum este ea cunoscuta atunci cand urca pe scena, este grav bolnava, dar si ca nu ar mai avea mult de trait, din pricina maladiei care ii afecteaza organele.
De la colegi de breasla si pana la familie, dar si fani, informatia ca Denisa Manelista se afla in faza terminala si trece prin cea mai neagra perioada din viata ei a reusit sa lase pe toata lumea in stare de soc.
Vestea insa nu a fost confirmata de tanara Denisa Raducu, care nu a facut nicio declaratie cu privire la situatia in care se afla. Zvonurile, insa, nu contenesc sa apara in fiecare zi.
Starea de sanatate a Denisei Manelista pare sa fie din ce in ce mai grava, vedeta lumii muzicii lautaresti fiind, in aceste momente, tintuita la pat, luptand cu o boala cumplita, aceeasi care a rapus-o pe Ileana Ciuculete sau pe sotia lui Florin Salam.
Potrivit unor apropiati ai Denisei Raducu, artista nu consuma alcool, nu fuma si nici nu consuma substante interzise, insa cu toate astea, motivul imbolnavirii ei ar fi fost altul.
„Fata asta nu a gresit cu nimic. Nu a fumat, nu a baut, nu s-a drogat. Doar 27 de ani? De ce?! Doamne, Iisuse Hristoase, tu care ai facut minuni mari si inca le faci, Tu care ai inviat din morti, Doamne te rugam frumos sa iti intinzi mana buna, peste colega noastra Denisa Raducu, ai mila de ea si indura-te, atinge-te de ea. Noi stim ca acolo unde doctorii nu mai pot face nimic, Tu poti. Te rugam din suflet sa o faci bine, sa nu o lasi. E tanara si are toata viata inainte, te rugam sa ai grija de ea. Amin (toti cititorii sa spunem Amin, ca o ruga unita catre Dumnezeu, Tatal nostru din cer”, a scris Adi de la Valcea.
Una din cauze ar fi predispozitia ereditara, dar si tratamentele anterioare pe care artista le-a mai luat.
In trecut, Denisa s-ar fi confruntat cu o viroza respiratorie si pentru a nu-i fi afectata vocea, ea a urmat un tratament agresiv cu antibiotice. In urma acestuia, ficatul i-ar fi fost grav afectat, potrivit marturisirilor facute de apropiatii artistei.
Fanii de pe pagina de Facebook a Denisei Manelista sunt foarte afectati de zvonurile aparute in presa, cum ca artista ar suferi de o boala necrutatoare.

denisei manelista
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005723 (s)