News Flash:

ACCIDENT PE SCENA EUROVISION! Reprezentantii Romaniei, Ilinca si Alex Florea, au cazut pe scena!

4 Mai 2017
1381 Vizualizari | 0 Comentarii
accident scena
Ilinca Bacila si Alex Florea, castigatorii Selectiei Nationale si interpretii piesei ”Yodel It!”, au ajuns la Kiev, locul unde peste numai doua saptamani va avea loc finala Eurovision Song Contest 2017. Reprezentantii Romaniei in concursul muzical au intampinat si o problema: Alex Florea, s-a accidentat la prima repetitie pe scena din capitala Ucrainei.
Alex Florea s-a taiat la mana in timpul unei miscari de dans, insa el va putea participa la cea de-a doua repetitie, de vineri, potrivit televiziunii publice.
Alex nu vrut sa renunte la miscarea riscanta, despre care crede ca da o nota speciala show-ului "Yodel It".
Pe langa grafica spectaculoasa asigurata de organizatori, pe scena vor fi si doua tunuri impresionante, Ilinca si Alex Florea vor canta in a doua semifinala a concursului Eurovision, pe 11 mai. Marea finala va fi doua zile mai tarziu. In competitie au ramas 42 de tari, dupa retragerea Rusiei.
Reprezentantii Romaniei vor canta in a doua semifinala Eurovision, pe 11 mai. Marea finala a concursului este programata pe 13 mai.
Eurovision este o competitie muzicala internationala, organizata de European Broadcasting Union (EBU), cea mai mare asociatie a televiziunilor publice din Europa. Prima editie a avut loc in 1956, la Lugano, in Elvetia. Difuzat fara intrerupere, timp de 60 de ani, show-ul a devenit unul dintre cele mai longevive si mai urmarite programe de televiziune din lume. Printre artistii care au urcat, de-a lungul anilor, pe scena Eurovision se numara: ABBA, Julio Iglesias, Celine Dion, Johnny Logan.
Televiziunea Romana, membra a EBU, este organizatoarea Selectiei Nationale si participa la competitia europeana din anul 1993.
Cele mai bune performante ale Romaniei la acest concurs au fost: de doua ori locul al treilea (Luminita Anghel & Sistem - Kiev, 2005; Paula Seling si Ovi - Oslo, 2010) si o data locul al patrulea (Mihai Traistariu - Atena, 2006). Melodia romaneasca cu cel mai mare punctaj obtinut in finala Eurovision (172 de puncte) este Tornero, interpretata de Mihai Traistariu.
Eurovision Song Contest 2017 va avea loc la Kiev, cu semifinalele pe 9 si 11 mai si finala pe 13 mai. Reprezentantii Romaniei vor concura in prima parte a celei de-a doua semifinale. Alaturi de Romania, in competitie s-au mai inscris 41 de tari. Mediafax.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1238 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005849 (s)