News Flash:

Elena Gheorghe nu stie, inca, daca va avea baietel sau fetita

5 Mai 2017
1039 Vizualizari | 0 Comentarii
elena gheorghe silicon
Insarcinata in sapte luni, Elena Gheorghe nu a aflat, inca, sexul copilului, desi a efectuat mai multe ecografii in acest sens. Artista a explicat si motivul pentru care nu a aflat daca va avea baietel sau fetita.

”Am 28 de saptamani, maine mergem la control. Ne-a zis ca e 60% ceva, apoi ca 70% ceva. De asta nu vreau sa zic ca dupa sa nu imi spuna ca e altceva. Maine am din nou ecografie. Doua ecografii a stat invers. Nu suntem atat de disperati sa aflam sexul copilului. Am fost usor dezamagita la prima fotografie, ca nu a stat sa fie vazut. Eu am impresia ca se vede mai bine acum burta ca prima data. Am luat 2 kilograme jumatate, iar bebele are 1 kilogram. Totul este cum trebuie. Ma opresc la doi copii.”, a spus Elena Gheorghe la un post de televiziune.
Artista va deveni mama pentru a doua oara in aproximativ trei luni. Are, deja, un baietel. ”Nicholas a trecut prin tot felul de etape. Daca are o surioasa vrea sa o cheme Nicol, vrea sa-si faca ziua impreuna. Inainte cand zicea ca vrea frate zicea sa-l cheme tot Nicholas”, a spus Elena Gheorghe.

Sursa: cancan.ro 

elena gheorghe nicholas
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1263 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006693 (s)