News Flash:

Top 3 zodii de barbati care sunt sotii perfecti

4 Mai 2017
1272 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop dragobete
Astrologia reprezinta cel mai vechi si eficient mod de a afla caracterul unei persoane. Potrivit principiilor acesteia, caracterul fiecarui om este dictat de ziua nasterii, iar destinul se gaseste scris in stele pentru fiecare dintre noi.
Se spune ca nu exista barbatul perfect, iar acest lucru il poate afirma orice femeie. Oricate insusiri pozitive ar avea, orice barbat ascunde si o parte negativa. Cu toate acestea, barbatii au calitati pe care nu tot timpul le scot in evidenta, iar darul perfectiunii este evidentiat de zodiac si apartine barbatilor din zodiile Gemeni, Leu si Scorpion. Acestia sunt foarte bine educati, curajosi, harnici si, mai ales, extrem de iubitori.
Statutul de sot produce anumite schimbari in comportamentul unui barbat. Iata cele trei zodii care vin la pachet cu un sot perfect:
Gemeni
Barbatul din zodia Gemeni este unul la o mie. Pana sa isi intalneasca marea dragoste, el a fost un adevarat print pentru toate femeile din viata lui. Din momentul in care ii este furata inima, nu mai are loc pentru alta femeie. Alaturi de acest barbat nu te vei putea plictisi niciodata, deoarece tot ceea ce face este nou si te face sa te simti in al noualea cer. Este un om original, cu un caracter puternic, chiar rebel, insa in ciuda acestui lucru, va fi extrem de fericit in calitate de sot.
Nu vei reusi sa il pui cu botul pe labe si, cu toate ca pare oarecum nepasator, este un om de cuvant, pe care te poti baza oricand si la orice ora. Cea mai importanta calitate a sa este felul in care stie sa comunice cu oamenii si, mai ales, cu tine. Iti spune tot ce are pe suflet si te face sa ai cea mai mare incredere in el.
Leu
In calitate de iubit, nativul Leu este o persoana extrem de dificila. Dupa casatorie, problemele de genul acesta se vor rezolva, iar acest barbat isi va lua in serios rolul de sot. Este omul pe care te poti baza oricand ai nevoie, insa va aprecia foarte mult sa fii o sotie independenta, care se poate descurca si fara ajutorul lui. Este un ajutor de nadejde in treburile casnice, in special cand vine vorba de ingrijirea copiilor. Este foarte curajos si nu se fereste de munca, oricat de grea ar fi aceasta.
Desi este greu de dus la altar, barbatul Leu asteapta ca totul sa fie perfect, el insusi fiind un perfectionist. Alaturi de el nu vei avea o viata monotona, deoarece este plin de surprize si te rasfata mereu cu momente romantice.
Scorpion
Nativul acestei zodii este greu de cucerit insa odata ce i-ai furat inima, ai alaturi o adevarata comoara. Intr-adevar, este incapatanat si orgolios, dar in orice caz, este un om care merita toata pretuirea din lume. Desi pare destul de rece la suprafata, inima ii ascunde toate calitatile frumoase: este gata de sacrificii pentru femeia iubita si poate ierta absolut orice in afara infidelitatii. Totusi, nu il vei putea convinge sa isi sacrifice independenta, dar nici tie nu iti va cere acest lucru.
Este foarte familist si realist, iar acest lucru te va aduce si pe tine cu picioarele pe pamant. O casnicie cu un Scorpion nu este pentru cele slabe de inima, deoarece va combina deseori emotia cu tensiunea…
Zodia influenteaza comportamentul fiecaruia dintre noi. Toate femeile isi doresc sa aiba un sot iubitor si cat mai harnic, iar zodia barbatului va determina cu siguranta daca este sau nu un sot perfect. Yve.ro

astrologia gemeni leu scorpion
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007018 (s)