News Flash:

DELICIOS! Cum sa prepari CELE MAI GUASTOASE PATEURI DE CASA. Iata o reteta foarte simpla

25 Februarie 2017
911 Vizualizari | 0 Comentarii
pate de casa
RETETA PATEURI DE CASA
Ingrediente:
Pentru faina:
400 gr faina
1 ou
250 ml iaurt / lapte acru
1 lingurita praf de copt
1 lingura zahar
400 gr faina
3 linguri ulei
sare
Pentru umplutura:
1 ou
busuioc uscat
piper
sare
200 gr branza de vaci
100 gr cascaval mai tare
100 gr mozzarella
Mod de preparare:
Aluat:
1. Mixeaza zaharul si sarea cu oul, apoi amesteca cu uleiul si iaurtul.
2. Cerne praful de copt si faina si pune-le si pe ele in compozitie. Omogenizeaza. Framanta bine aluatul si lasa-l deoparte.
Umplutura:
3. Taie mozzarella in cuburi mici.
4. Marunteste branza de vaci cu ajutorul unei furculite.
5. Amesteca toate ingredientele pentru umplutura (in prealabil trebuie sa separi oul. Albusul trebuie batut spuma si incorporat).
“Asamblare”:
6. Imparte aluatul in bucati mai mici.
7. Da-o pe fiecare prin faina, apoi intinde-o cu ajutorul unui sucitor, ca sa fie destul de subtire.
8. Pune in ijlocul fiecarei bucati cate 1-2 linguri din umplutura, apoi sigileaza marginile.
9. Unge cu putin ulei o tava si pune pateurile in ea.
10. Unge-le la final cu ou si baga-le in cuptorul incins la 180 de grade Celsius. Pateurile cu branza sunt gata aproximativ in 30 de minute.

cascaval mozzarella
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1253 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006504 (s)