News Flash:

Mesaje si urari de DRAGOBETE de la EL pentru EA

24 Februarie 2017
1129 Vizualizari | 0 Comentarii
mesaj dragobete2
Mesaje si urari de DRAGOBETE de la  EL pentru EA
Cel mai bogat barbat te-ar acoperi cu cadouri, cel mai frumos barbat te-ar purta printre staruri, cel mai inteligent barbat…nici nu pot sa imi dau seama ce-ar face un astfel de barbat pentru tine, iar eu, eu sunt doar cel mai indragostit dintre barbati si acesta este darul meu.
Nu stiu ce s-ar intampla cu mine daca tu nu ai exista intotdeauna imi inveselesti ziua si ma faci sa simt ca traiesc cu adevarat. Tu esti steaua mea calauzitoare care imi pazeste noptile. Nu pot decat sa te iubesc foarte mult si tu esti totul pentru mine!!!
Eu n-am fost in stare sa-ti scriu nici macar o poezie de dragoste, dar asta nu inseamna ca nu exista dragoste in inima mea cat sa inspire toti poetii dintr-o carte. Unii stiu sa scrie frumos, unii stiu sa cante frumos, unii sunt pur si simplu frumosi, eu sunt doar un indragostit disperat dupa tine.
Ochii tai sunt facuti sa cucereasca, trupul tau e facut sa trezeasca dorintele. Toata fiinta ta e incantatoare si eu sunt cel mai norocos barbat, caci sunt iubit de tine.
Daca nu ma gandesc decat la tine inseamna ca te iubesc? Daca te visez in fiecare noapte inseamana ca te iubesc? Daca vreau sa fiu numai cu tine singuri intr-o padure inseamna ca te iubesc? Eu cred ca te iubesc, tu ce crezi?
Intr-o zi ma vei intreba ce e mai important pentru mine: tu sau viata? Eu voi spune ca viata, iar tu te vei supara, dar fara sa-ti dai seama ca pentru mine tu esti viata.
Astept o raza sa-mi patrunda in suflet, sa ma lumineze si sa-mi spuna „Te iubesc!” Iar acea raza sa fie vocea ta ce ma trezeste de dimineata!
Tu esti visul meu…unicul meu vis…as vrea sa te atrag in valtoarea pasiunii sa te strang asa de tare incat TU si EU sa devenim un singur suflet.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1276 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006466 (s)