News Flash:

Vezi ce iti rezerva astrele astazi

24 Februarie 2017
1084 Vizualizari | 0 Comentarii
horoscop zilnic2
Berbec 


Cu o vorba buna poti linisti chiar si cele mai nervoase furtuni pentru ca nimeni nu poate rezista amabilitatii cu care tratezi tu chiar si cele mai agresive momente. Chiar daca tu insuti esti adeseori ca o furtuna, acum uimesti pe toata lumea cu calmul tau, deoarece reusesti sa gestionezi orice situatie neprevazuta cu o atitudine rezervata si linistita. De multe ori te aprinzi ca o torta si risti sa strici tot, dar de data aceasta esti ca o apa lina de nimeni tulburata.


Taur


E o placere sa primesti atatea incurajari la propunerile pe care le faci celor cu care intri azi in contact. Cineva trebuie sa fie liderul actiunilor potrivite acestei zile si acela esti tu, pentru ca vii cu idei concrete pentru o zi reusita. Poate iti vin azi chiar si idei de afaceri, generate de discutiile foarte animate cu cei din anturaj, cu sansa de a gasi un potential client sau asociat. Vorbeste despre planurile tale, pentru ca e posibil sa mai atragi si pe altii in realizarea lor sau primesti indrumari cat se poate de bune!


Gemeni 


Nu-ti ies toate planurile asa cum ai dorit, ci te trezesti cu o surpriza neplacuta. Apare o situatie neprevazuta care modifica tot ce ai fi planificat pentru azi, ca atare nu te bucura inca pe deplin ca lucrurile mergeau bine, pentru ca inca se mai pot ivi situatii care dau peste cap totul si iti strica buna dispozitie. Poate sanatatea e cea care iti pregateste marea bomba sau vremea te obliga sa renunti la o calatorie, deci ceva nu iese ca la carte.


Rac 


Nu mai alerga dupa cai verzi pe pereti! Vei auzi indemnul acesta din mai multe directii si cand mai multa lume iti spune ca visezi, poate ar fi bine sa te trezesti la realitate. Poate mergi intr-o directie iluzorie, care nu duce acolo unde ar trebui, ci te afunda si mai mult in visare, de aceea tine cont de cel din preajma ta care iti prezinta adevarul in cea mai lucida si clara forma. Ar fi culmea sa nu-l vezi si sa continui sa spui ca totul e roz si usor, ca in imaginatia ta. cand se vede de la o posta contrariul. Ca atare deschide ochii si urechile cat mai repede!


Leu


Ai ocazia de a lua legatura cu o multime de oameni, chiar si cu persoane cu care nu ai mai vorbit de ani de zile, deoarece azi sunt favorizate revederile si impacarile. Adu-ti aminte de un prieten cu care poate nu te-ai inteles bine in ultimii ani si da-i un semn de viata. Nu va putea refuza un telefon cu ganduri bune si poate fi sansa voastra de a reface relatia buna de odinioara. Poate fi totodata si o zi in care se poate incheia o relatie, fiind nevoit sa-ti iei ramas bun de la cineva care a jucat un rol pana acum.


Fecioara 


Nu ai nicio placere de a lucra alaturi de oameni care nu stiu altceva decat sa puna piedica celor care au ceva de spus. Ai in preajma colaboratori care spun nu la orice idee, care te opresc din elan, care trag in alta directie decat cea in care mergi tu, incat e normal sa nu resimti nici un progres in ceea ce faci. Mult mai bine te-ai descurca de unul singur, dar daca faci parte totusi dintr-o echipa, va fi un chin sa lucrezi alaturi de astfel de oameni. Incerci sa-ti reprimi comentariile, ca sa nu inceapa sa spuna ca tu esti Gica Contra, dar daca taci, tot nu ai spor. Mai bine stai pe loc!


Balanta 


Pentru ca ai in fata oameni care au impresia ca nimeni nu-i place, ca au ceva cu ei din start, ca sunt inconjurati numai de inamici si critici, tu le poti schimba parerea prin felul tau prietenos si bland de a te comporta. Iubire, cat mai multa iubire, sub orice forma: aceasta e reteta succesului pentru azi! Imbraca orice conversatie in cuvinte frumoase si tandre. Umple-ti privirea in cantitati uriase de bunatate si ingaduinta! Foloseste cel mai dulce si placut ton atunci cand vorbesti. Uita pentru o zi de lucrurile care nu-ti plac la oameni si priveste-i ca pe cele mai dragi fiinte din lumea aceasta. Nu se poate sa nu dezamorsezi, cu asemenea atitudine pozitiva, chiar si cele mai acerbe conflicte, chiar si cele mai mari antipatii: ai sa vezi ce usor poti sa castigi prieteni cu asemenea comportament iubitor.


Scorpion


Mai ai niste sarcini de adus la zi si incerci sa te concentrezi asupra proiectului inceput. Consideri ca e prea bun momentul pentru a-l lasa sa treaca fara sa mai faci cativa pasi inainte. Primesti informatii folositoare si auspiciile sunt si ele de bun augur pentru a depasi etapa cea mai dificila, ca atare nu te gandi la nimic altceva pentru ca este exact momentul favorabil unei reusite de proportii. Depune eforturile care ti se cer, pentru ca merita!


Sagetator


Implica-te serios la treaba, pentru ca succesul proiectului inceput depinde de felul cum fiecare isi joaca rolul care i se potriveste. Te vei integra si tu perfect in aceasta piesa de teatru care se joaca sub ochii tai si in care si tu stii foarte bine ce ai de facut. Te simti bine in acest grup foarte bine inchegat, in care fiecare isi cunoaste rolul si nu deranjeaza pe nimeni in jur, incat e mai mare dragul sa iti aduci contributia si tu cu ce stii mai bine sa faci. Intervii exact la locul si momentul potrivit pentru a duce totul la capat cu brio. asta da colaborare eficienta!


Capricorn 


In loc sa stai si sa analizezi pe toate fetele o problema, mai bine ai pune mana pe unelte sa rezolvi acea situatie, pentru ca e o chestiune care cere actiune, nu analiza. Nu face nici un fel de presupuneri, ci treci direct la fapte, fara sa mai astepti confirmari de la altii. Sta numai in puterea ta sa rezolvi totul ca la carte, pentru ca ai si ambitie, si energie, si motivatie ca sa te apuci serios de treaba si sa ajungi la un rezultat demn de lauda. Nu e nevoie de teorie aici, ci de practica, de aceea esti stimulat sa te implici trup si suflet in aceasta actiune si s-o duci la capat cu brio. Nu te crampona de intrebari inutile sau analize detaliate.


Varsator


Trage tare, pentru ca de investitia de energie de acum depinde succesul spre care faci pasi mari inainte! E motivant sa vezi ca munca ta este rasplatita, dar trebuie sa mai ai rabdare, deoarece esti abia pe parcursul acestui mare proiect. Nu e departe momentul final in care vei putea culege roadele si primi laudele, dar nu trebuie sa reduci viteza tocmai acum, pe ultima turnanta. Dimpotriva: acum e momentul sa maresti ritmul, sa accelerezi si mai tare, sa iti aduni fortele si mai mult, ca sa ajungi primul la linia de sosire! Poti mai mult de atat – si stii si tu foarte bine asta – dar ai nevoie de un stimulent pentru a te implica total, iar stimulentul se vede deja la capatul acestei curse!


Pesti


Sunt multi care ar vrea sa-ti tina companie si sa-ti ridice moralul, dar tu te refugiezi intr-o zona sumbra care nu-ti face bine. Chiar daca familia te inconjoara ca in fiecare zi, parca nu-ti gasesti locul nici macar la tine acasa. Planeaza o tensiune, te simti singur, parasit, dat la o parte, dar e o senzatie gresita. Nimeni nu te-a abandonat, asa cum ai fi tentat sa spui, ci doar o vaga depresie iti da tarcoale si te face sa te simti ciudat oriunde te-ai afla. Lasa-i pe cei care tin la tine sa se apropie de tine, deschide-le poarta sufletului, pentru ca tu esti cel care taie orice legatura cu ei.

berbec taur gemeni rac leu fecioara balanta scorpion sagetator capricorn
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1174 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005495 (s)