News Flash:

Adevarul despre relatia Andreei Marin cu Mihaela Radulescu

23 Februarie 2017
1131 Vizualizari | 0 Comentarii
andreea marin si raduleasca
Andreea Marin si Mihaela Radulescu au purtat un razboi rece de-a lungul timpului, fiind rivale eterne, insa cele doua dive se pare ca au ingropat securea razboiului si se pregatesc de colaborare la emisiunea ''Uite cine danseaza'', de la Pro Tv.

,,Pe seama noastra se spun multe, sunt multe speculatii, intre mine si Andreea nu ar trebui sa existe absolut nimic, eu sunt libera sa fac ce imi place. Nu am simtit nici o eneregie negativa pana acum. O sa vedeti atunci ce si cum’’, a declarat Mihaela Radulescu.
La randul ei, Andreea Marin a spus:,,De ce sa facem speculatii, haideti sa vedem‘’.

,,Zana'' a spus zilele trecute ca a primit vestea cu maturitate si s-a declarat bucuroasa de faptul ca este singura femeie din juriu, mai ales ca alaturi are trei barbati care i-au castigat respectul de-a lungul timpului.

”Cu maturitate. Rolul meu e bine definit si sunt onorata ca sunt singura femeie intr-un juriu cu oameni bine pregatiti, care mi-au castigat respectul prin realizarile lor. Interactiunea cu membrii juriului si responsabilitatea fata de concurenti sunt ingredientele cu adevarat importante pentru rolul meu in emisiune”, a declarat Andreea Marin.

Sursa: cancan.ro 

andreea marin mihaela radulescu razboi
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1257 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005258 (s)