News Flash:

ACCIDENT TRAGIC in Hunedoara!

24 August 2018
782 Vizualizari | 0 Comentarii
smurd21 1

Un tanar de 22 de ani, din orasul Simeria, a murit iar alte doua persoane au fost ranite grav intr-un accident de circulatie care a avut loc joi seara pe soseaua care face legatura intre municipiile Deva si Hunedoara, dupa ce autoturismul condus de barbat a intrat pe contrasens si s-a tamponat cu o masina care circula regulamentar din directia opusa. 

"Cauza exacta va fi stabilita dupa finalizarea cercetarilor la fata locului. Barbatul care a decedat era singur in autoturism si se pare ca el ar fi intrat pe contrasens", a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Hunedoara, Bogdan Nitu. 

Celelalte doua victime sunt sot si sotie, barbatul, in varsta de 43 de ani, prezentand traumatisme la maini si picioare, iar femeia, de 41 ani, un traumatism cranian cu pierderea starii de constienta, a informat purtatorul de cuvant al Serviciului Judetean de Ambulanta Hunedoara, dr. Calin Dumitrescu. 

Din cauza accidentului, circulatia autovehiculelor intre Deva si Hunedoara a fost deviata, pentru mai multe zeci de minute, pe o ruta ocolitoare. AGERPRES

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1139 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006488 (s)