News Flash:

BREAKING NEWS: Ministrul Justitiei ia in calcul o demisie a Codrutei Kovesi

13 Martie 2017
966 Vizualizari | 0 Comentarii
tudorel toader
Ministrul JustitieiTudorel Toader, a declarat in aceasta seara, ca in zilele urmatoare va avea discutii cu procurorul-sef al Parchetului general si al DNA, respectiv Augustin Lazar si Laura Codruta Kovesi, iar in cel mult doua saptamani va lua o masura.

”Zilele urmatoare voi avea discutii cu procurorul general al PIICJ, Augustin Lazar, si separat cu procurorul-sef de la DNA, Laura Codruta Kovesi”, a spus ministrul JustitieiTudorel Toader.

Apoi, ”voi face si o evaluare a lor. Dupa evaluare, voi stabili masurile pe care le voi lua”, a adaugat ministrul Toader.

Intrebat cam in cat timp estimeaza ca va lua o decizie, seful de la Justitie a raspuns: ”Cred ca maxim 10 zile - doua saptamani”.


Procurorii DNA au generat un conflict constitutional, iar unele masuri trebuie luate, a mai spus ministrul Justitiei, adaugand ca a informat si Comisia de la Venetia despre ce s-a intamplat.


”Am informat Comisia de la Venetia, cel mai eficient organism al Comisie Europene, pentru ca ne aflam sub MCV”, a precizat Tudorel Toader.

ministrul justitiei tudorel toader augustin lazar
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1132 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006280 (s)