News Flash:

Decizie de ultima ora luata de consilierii locali liberali

11 Iulie 2016
992 Vizualizari | 0 Comentarii
cl timisoara
S-au format comisiile in Consiliul Local Timisoara. Desi liberalii conduc patru din cele cinci comisii ale Consiliului Local Timisoara, acest lucru se va schimba. In comisii se discuta proiectele de hotarare care ajung apoi pe masa consilierilor in plenul Consiliului Local Timisoara. Proiectele care nu ajung in comisii si sunt initiate pe ultima suta de metri intra in sedinta consilierilor drept suplimentare.
Primarul Timisoarei Nicolae Robu (PNL) le-a cerut consilierilor liberali sa renunte la sefia unor comisii, dupa ce social-democratul Alfred Simonis a acuzat alianta PNL-UDMR de lipsa de democratie, scrie tion.ro.
„PNL a luat tot ce putea sa ia. Am fost nemultumit. Nu e normal sa se procedeze asa, ar fi trebuit din partea noastra sa apara o mana intinsa, un semn de a coopera. Promit ca le voi cere colegilor sa renunte la unele din acele functii si sa se faca alegeri, iar colegii din PNL-UDMR sa sustina consilierii pe care dumneavoastra ii sustineti”, a spus Nicolae Robu, in plen.

Componenta comisiilor de specialitate in momentul actual:

Comisia 1 – pentru studii, prognoze, economie, buget, finante, impozite si taxe
Radu Dimeca (PNL, presedinte), Ciprian Mihok (PNL), Mihaela Csokany (UDMR), Gabriela Popovici (PSD), Ilare Bordeasu (ALDE)

Comisia 2 – pentru dezvoltare urbanistica, amenajarea teritoriului si patrimoniu
Stefan Sandu (PNL, presedinte), Lucian Caldararu (PNL), Robert Kristof (PNL), Dan Idolu (PSD), Ioan Szatmari (PSD)
Comisia 3 – pentru administrarea domeniului public si privat, servicii publice si comert
Adrian Lulciuc (PNL, presedinte), Lorenzo Barabas (PNL), Alfred Simonis (PSD), Adrian Orza (independent), Daniela Maris (PNL)
Comisia 4 – pentru administratie locala, juridica, ordine publica, drepturile omului, si probleme ale minoritatilor
Marius Dugulescu (PMP, presedinte), Lucian Taropa (PSD), Luminita Tundrea (PSD), Sorin Ionesc (PSD), Raluca Popescu (PMP)
Comisia 5 – pentru cultura, stiinta, invatamant, sanatate, protectie sociala, turism, ecologie, sport si culte
Grigore Grigoroiu (PNL, presedinte), Adelina Tarziu (PNL), Simion Mosiu (PNL), Ion-Ardeal Ieremia (PSD), Ioan Mateescu (PSD).

comisia 1 comisia 2
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1129 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006042 (s)