News Flash:

Sase judete au cerut ajutor financiar de la stat, in urma inundatiilor

3 Iulie 2016
1126 Vizualizari | 0 Comentarii
inundatii Barzava si Moravita
Sase judete au cerut ajutor financiar de la stat in valoare de 100 de milioane de lei, pentru a acoperi pagubele create de inundatii.
Purtatorul de cuvant al Guvernului, Liviu Iolu, a precizat, miercuri, ca  sase judete din zonele afectate de inundatii au depus documentele necesare pentru a primi ajutor financiar din partea statului. Sumele cerute insumeaza 100 de milioane de lei. Liviu Iolu a mai precizat ca si alte regiuni au depus documente, insa acestea au fost incomplete, transmite Mediafax.
“Au transmis documente complete solicitate sase judete pana acum: Buzau, Caras-Severin, Prahova, Sibiu, Valcea si Vrancea, in suma de aproximativ 100 de milioane de lei. Au transmis documente incomplete sau care necesita refacere patru judete: Alba, Constanta, Suceava si Vaslui. Judetul Caras-Severin a informat ca se va reface situatia transmisa initial ca urmare a inregistrarii unor noi calamitati severe si marti”, a spus purtatorul de cuvant al Guvernului, citat de Mediafax.
Solicitarile adresate Ministerului Dezvoltarii trebuie sa cuprinda numai sumele necesare refacerii elementelor de infrastructura afectate de calamitati, cele pentru refacerea malurilor unor rauri trebuie transmise Ministerului Mediului si Apelor Romane.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1312 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009781 (s)