News Flash:

De ce si cand trebuie sa ne inchidem telefonul

19 Decembrie 2013
1359 Vizualizari | 0 Comentarii
Uită de telefon, măcar din cand în cand! Iţi oferim cateva motive excelente pentru a face asta.  Pentru că ai toate şansele să fii sunată de mama ta fix în momentul în care te pregăteai de o seară fierbinte. Şi pentru că, în loc să profiţi de dispoziţia romantică a iubitului tău, care ţi-a pregătit chiar şi o baie înmiresmată, vei asculta cuminte poveşti despre toate rudele pe care nici măcar nu ştiai că le ai.
 Pentru că în ziua de azi să-ţi închizi telefonul, să nu-ţi verifici contul de facebook sau să uiţi de e-mail pentru cateva zile sunt adevărate acte revoluţionare. Eşti antisocial, deci nu exişti!
 Vei fi chiar nevoită să faci asta atunci cand observi că singurii oameni care te sună constant sunt operatorul de la bancă (care îţi aminteşte zecile de taxe şi comisione pe care vei fi nevoită să le plăteşti) sau şeful tău (care te roagă să lucrezi şi în acest weekend).
 Pentru că, nu-i aşa, şi pe tine te macină sadica curiozitate să afli cat timp trebuie să treacă pană ce prietenii, părinţii sau colegii se vor îngrijora de dispariţia ta subită şi vor căuta orice mijloc pentru a-ţi da de urmă!
 Pentru că, trebuie să recunoşti, activitatea ta preferată este somnul. In reprize de minimum zece ore, mai ales în weekend. Acestea fiind spuse, există ceva mai groaznic decat să fii trezită din somn de alarma telefonului sau de un apel total inopinant sambăta în zori?!
 Pentru că ţi s-a întamplat şi ţie să fii sunată de zeci de ori pe mobil chiar şi atunci cand lipseşti pentru cinci minute din birou. Oare se sfarşeşte lumea doar pentru că tu ai decis să dai o fugă pană la magazin?!     
 Pentru că ai observat că, de fiecare dată cand eşti punctuală, prietenele tale te sună în ultimul moment să îţi spună că vor întarzia. Concluzia? Telefonul mobil îi face pe oameni să uite de punctualitate.
 Pentru că te-ai plictisit să faci pe dădaca copiilor tuturor prietenilor tăi doar pentru că eşti singura care răspunde negreşit apelurilor lor disperate.  
 Pentru că meriţi să te bucuri de ritualurile tale de duminică care includ tratamente faciale şi alte astfel de răsfăţuri fără să fii întreruptă de telefoane enervante care să-ţi readucă ridurile de care tocmai ai scăpat.
 Pentru că ai observat că vorbeşti la telefon mai des decat te întalneşti fizic cu prietenii tăi. Hei, nu-i puţin ciudată această prietenie cu un simplu obiect de plastic?
 Pentru că cea mai mare cheltuială lunară a ta este... plata facturii de mobil. Să recapitulăm: plăteşti mai mult pe convorbiri telefonice decat pe coşul de cumpărături de la supermarket, pe hainele cele noi din gardeobă sau pe mini-vacanţele de weekend. Absurd, nu-i aşa?!
 Pentru că te panichezi de-a dreptul atunci cand nu îţi găseşti telefonul prin geantă sau cand realizezi că nu a mai sunat de cateva ore bune. Sindrom clasic de dependenţă telefonică!.
 Trebuie să scapi de el măcar în vacanţă! Pentru că vei fi tentată să îţi verifici mesajele şi e-mailurile chiar şi atunci cand petreci cele mai frumoase momente pe o margine de piscină împreună cu cei dragi. Glamourmagazine.ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1197 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005141 (s)