News Flash:

De ce s-au desparit Keo si Andreea Balan?

10 Aprilie 2014
1286 Vizualizari | 0 Comentarii
După despărţirea de Andreea Bălan, Keo a ţinut să lămurească motivele pentru care el şi cântăreaţa au luat această decizie, aruncând pe "apa Sâmbetei" 8 ani de relaţie.

I
ntr-un mesaj postat la începutul săptămânii pe Facebook, Keo a încercat să închidă gurile răutăcioşilor care au spus despre el că ar fi fost un burlac convins, care nu îşi doreşte copii, motiv pentru care Andreea i-ar fi dat papucii.

Nimic mai neadevărat! Artistul a dezvăluit care a fost motivul real al despărţirii de fosta jumătate blondă a trupei Andre. Muzicianul nu consideră că acum este momentul potrivit pentru a avea ubn copil şi intenţionează să dedice perioada următoare muzicii, după ce timp de doi ani a stat zi de zi pe şantier, supraveghind muncitorii care lucrau la casa pe care el şi Andreea au construit-o împreună.

"Am explicat din ce motiv s-a răcit relaţia cu Andreea în ultimele luni: pentru ca eu mi-am dorit să mai aşteptăm puţin, având în vedere că am fost extrem de ocupat cu construcţia casei noastre timp de doi ani de zile, neglijând astfel partea profesională, iar în momentul acesta chiar simt nevoia să mă concentrez pe muzică. Consider că a avea un copil este o mare responsabilitate, pe care îmi doresc să mi-o asum la momentul potrivit. Presa însă s-a grăbit să-mi pună eticheta de burlac înrăit şi care nu îşi doreşte copii, dar realitatea este alta!

NU AM DECLARAT niciodată că m-am despărţit de Andreea pentru că ea voia să se căsătorească cu mine!", a scris Keo pe contul lui de Facebook.

Libertatea.ro

facebook keo
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0712 (s) | 23 queries | Mysql time :0.030037 (s)