News Flash:

Cel mai cunoscut reporter de la ProTV a divortat

9 Aprilie 2014
5752 Vizualizari | 0 Comentarii
catalin radu tanase
E aproape la fel de cunoscut ca Andreea Esca, dar dincolo de ecran despreCatalin Radu Tanase, reporterul de front al PRO TV-ului, se stiu foarte putine lucruri.

Pe 3 iulie 2004, la biserica Domnita Balasa din Bucuresti, reporterul Catalin Radu Tanase se casatorea cu Oana Constantinescu, o fosta iubire din liceu, pe care o revazuse peste ani cu "ajutorul" Ruxandrei Sararu, ocazie cu care idila s-a reinfiripat. Cererea in casatorie a fost facuta imediat ce jurnalistul se intorsese dintr-o expeditie in Irak, Catalin declarand ca ideea i-a venit dupa ce vazuse moartea cu ochii in mijlocul conflictului. Apoi, in noiembrie 2005, Catalin si Oana au devenit parintii Carinei Alexandra, casnicia mergand cum nu se poate mai bine. 


Ca din senin, in cel mai mare secret, Catalin si Oana au divortat in februarie 2008, instanta luand act de "culpa comuna" si de partajul stabilit intre parti! Ulterior separarii, reporterul PRO TV a pastrat relatii decente cu Oana, fiecare petrecandu-si clipe pretioase alaturi de Carina. Interesant este ca daca programul lui Catalin (41 de ani) este unul infernal, cu deplasari dese in toata lumea, nici jobul Oanei (38 de ani) nu este unul clasic, fosta sotie a jurnalistului fiind insotitoare de zbor la TAROM!

andreea esca pro tv
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2021 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0824 (s) | 22 queries | Mysql time :0.028309 (s)