News Flash:

Sunt impreuna Ilinca vandici si Liviu Varciu?

9 Aprilie 2014
3035 Vizualizari | 0 Comentarii
ilinca vandici
Ce face o vedetă aflată în şomaj, care tanjeşte după un loc de muncă în televiziune? Simplu: se cuplează. Dar nu cu oricine. Ia în vizor un bărbat frumuşel, marca V.I.P., ca şi ea, şi, obligatoriu, tot singurel, care n-are chef să se trezească cu vreo nevastă geloasă pe la uşă, şi gata!, cei doi îndrăgostiţi de faţadă fac marele anunţ.
Televiziunile sar la înaintare cu sume fabuloase, astfel încat cei doi să dea din casă, deci protagoniştii telenovelei inventate se aleg şi cu ceva bănuţi de buzunar, sumele ajungand la cateva sute de euro pentru o singură apariţie TV de o oră.
Taman ce-şi dorea şi Ilinca Vandici, care face parte din categoria şomerelor de lux, pentru că, deşi a rămas fără emisiuni, trăieşte din evenimentele mondene, unde are mare căutare ca amfitrioană.
«Ii ofer cate unul în fiecare zi» 
Potrivit spuselor lor, ea şi Liviu Varciu, cu atat de multe relaţii la activ încat pană şi el le-a pierdut numărătoarea, formează un cuplu. Greu de crezut că două caractere atat de puternice pot locui sub acelaşi acoperiş, dar cum nimic nu este pe bune, trecem cu vederea.
Sunt frumoşi, veseli şi, deşi şi pe ei îi pufneşte rasul cand vorbesc despre sentimentele lor adanci de dragoste, sunt acum în centrul atenţiei.
Mulţi chiar îi cred. Un alt indiciu important că idila lor este doar o făcătură ni l-a dat chiar Liviu, care o copleşeşte pe Ilinca Vandici cu inele de logodnă. I-a dăruit vreo 4 în cateva zile!
“Da, am o relaţie cu Ilinca şi este una extrem de frumoasă. Ii ofer cate un inel în fiecare zi!”, s-a lăudat Varciu într-o scenetă televizată.
Staţi liniştiţi, că omul nu şi-a făcut nici o pagubă în buget, pentru că bijuteriile sunt de proastă calitate, unele nici măcar nu sunt din argint, iar după cateva zile de purtat, bietei vedete tv, care are doar lux în cap, i se înverzesc degetele...
Va urma, firesc şi previzibil, o despărţire lacrimogenă, pentru care cele două vedete vor încasa alţi bani... Poate că tot acest circ va avea efectul scontat, iar Ilincăi i se va da pe mană o nouă producţie tv...
Liviu Varciu nu e la prima «logodnă»: i-a dăruit şi Andreei Mantea o podoabă de tarabă
Liviu Varciu s-a dat în stambă şi acum doi ani, cand se lăuda prin targ că ar fi pus ochii pe faşneaţa Andreea Mantea. După ce i-a făcut în zadar curte asiduu, a complimentat- o şi a tachinat-o, pe cand participau la o emisiune TV, Liviu Varciu a scos asul din manecă şi a decis să o ceară de nevastă pe Andreea Mantea, în direct, la o oră de mare audienţă.
S-a aşezat în genunchi şi a declarat în faţa naţiunii: “In premieră vă spun, viitoarea mea soţie este aici! Vreau să o cunoaşteţi cat de harnică, frumoasă, deşteaptă şi cuminte este... Andreea Mantea!”.
Gluma a continuat pană într-acolo încat i-a dăruit şi un inel de logodnă, o bijuterie din nichel, pe care o primiseră toate vedetele, la o conferinţă de presă.
“Andreea, ştii că sunt un bărbat devotat... Vrei să fii soţia mea?”.
Răspunsul Andreei nu s-a lăsat aşteptat şi a fost la fel de surprinzător: “Eu zic să aşteptăm, să vedem cum ne înţelegem, iar dacă îmi place, răman de tot cu tine”.
Drăguşanca şi Slav au jurat stramb în biserică
Varciu şi Vandici sunt mici copii pe langă femeia cu forme de silicon şi băiatul de la meteo! Pană şi rudele Biancăi Drăguşanu, căci despre ea e vorba, trăiesc cu convingerea că mariajul ei cu Victor Slav a fost doar pentru un plus de publicitate, că altfel nu se încheia după numai şase luni.
Supăraţi că Bianca a jurat stramb la altar, foştii invitaţi şi-au cerut înapoi cadourile, dar şi banii oferiţi în ziua marelui eveniment.
Cei doi soţi au fost acuzaţi că şi-ar fi vandut, în direct, la tv, atat petrecerea de nuntă, cat şi scandalurile, şi, într-un final, divorţul!
Producătorii care i-au convins să vină pe platourile lor de filmare şi-au frecat fericiţi palmele pentru că audienţele au crescut rapid, precum cozonacul. Bianca s-a ales, ce-i drept, cu mii de euro în buzunar, însă cu imaginea atat de pătată, încat nici Damboviţa nu i-o mai spală. Libertatea.ro

ilinca vandici liviu varciu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2020 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 33 queries | Mysql time :0.015196 (s)