News Flash:

Sharon Stone, spitalizata in Brazilia

10 Aprilie 2014
1288 Vizualizari | 0 Comentarii
Sharon Stone
Actriţa în vârstă de 56 de ani a fost spitalizată pentru două zile la Sao Paulo, au anunţat marţi mai multe publicaţii braziliene.Potrivit site-ului de informaţii G1 al cotidianului O'Globo, citat de agenția Mediafax, vedeta hollywoodiană a intrat duminică după-amiază în spitalul siriano-libanez din Sao Paulo, unde a fost consultată de un medic specializat în maladii infecţioase şi a părăsit clădirea în cursul zilei de marţi.

G1 citează drept surse anonime mai mulţi angajaţi ai acelui spital prestigios, al cărui serviciu de presă nu a răspuns la solicitările formulate de AFP şi de mai multe publicaţii braziliene care doreau să afle mai multe informaţii despre starea de sănătate a actriţei.

Sharon Stone a venit în Brazilia pentru Balul Fundaţiei de cercetări împotriva SIDA (amfAR), care a avut loc vineri la Sao Paulo, relatează Mediafax.

Potrivit serviciului de presă al amfAR, citat de presa internaţională, Sharon Stone a petrecut weekendul într-o reşedinţă de lux din Frazenda Boa Vista, la 100 de kilometri de Sao Paulo, după acel eveniment de caritate, la invitaţia fundaţiei. Eva.ro

sharon stone
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2023 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 34 queries | Mysql time :0.043540 (s)