News Flash:

Darius Valcov a acuzat stari de rau si va fi audiat in septembrie in dosarul de trafic de influenta

19 Iunie 2017
920 Vizualizari | 0 Comentarii
darius valcov2
Fostul ministru al Finantelor, Darius Valcov, pe care premierul Sorin Grindeanu l-a catalogat ca fiind cel care a evaluat ministrii Cabinetului, va fi audiat in dosarul de trafic de influenta abia pe 4 septembrie deoarece luni a acuzat ca "se simte rau si a avut febra."
In aceasta cauza, fostul viceprimar al municipiului Slatina, Minel Prina, a declarat, luni, in fata judecatorilor Inaltei Curti de Casatie si Justitie, ca Darius Valcov, fost primar al Slatinei, ar fi primit indicatii de la Vasile Blaga, fost presedinte PDL, ca unele licitatii sa fie castigate de o anumita firma. Fostul viceprimar al municipiului Slatina este acuzat de procurorii anticoruptie ca a fost complice la infractiunea de trafic de influenta in dosarul in care Darius Valcov, fost primar al Slatinei si fost ministru al Finantelor, este acuzat de trafic de influenta si luare de mita.
Minel Prina a fost audiat, luni, de judecatorii instantei supreme, in fata carora a declarat cum a ajuns sa fie implicat in circuitul de primire a mitei.
"Domnul Berna (Theodor Berna, patronul Tehnologica Radion - n.r.) a venit la mine la birou, iar inainte de a incepe orice discutie mi-a inmanat un bilet pe care scria ca are o promisiune financiara pentru domnul Valcov si nu poate sa o mai achite cash si daca pot, sau putem, sa ii dam o societate prin care sa se achite de aceasta obligatie. (...) Am mers la domnul Valcov, i-am zis cele relatate de domnul Berna si atunci am aflat de comisiunul de 20% din valoarea lucrarilor de executie din contractul de reabilitare a retelei de apa si canalizare. Mi-a zis sa iau legatura cu domnul Ramba (Ovidiu Ramba, actionar al unor companii aflate in subordinea Primariei Slatina - n.r.) si sa il pun in legatura cu domnul Berna", a declarat Prina in fata magistratilor. Mediafax.ro

minel prina
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1337 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004504 (s)