News Flash:

Comisia de ancheta a alegerilor din 2009. Florian Coldea, fost prim-adjunct al SRI, si Codruta Kovesi, procurorul sef al DNA, asteptati la audieri in Parlament

19 Iunie 2017
957 Vizualizari | 0 Comentarii
coldea2
Laura Codruta Kovesi si Florian Coldea sunt asteptati, marti, pentru a fi audiati de catre Comisia de ancheta a alegerilor din 2009, insa cei doi nu au confirmat, pana la acest moment, prezenta, a precizat, luni, presedintele acestui for, senatorul PSD Mihai Fifor.
„Maine avem 4 invitati: Laura Codruta Kovesi, Florian Coldea, Cozmin Gusa, Catalin Chereches. Pana la acest moment nu avem confirmari decat din partea domnilor Gusa si Chereches”, a spus Fifor.
Intrebat ce va face Comisia in situatia in care Kovesi si Coldea nu se vor prezenta marti la audieri, Fifor a spus: „Maine (marti, n.r.) vom analiza si vom decide pasii”.
„Variantele sunt continute in textul Hotararii Parlamentului. A venit si decizia CCR privind modificarea Statutului. Prin urmare exista mai multe posibilitati, dar nu vreau sa ma antepronunt. Textul (Hotararii Parlamentului n.r.) prevede obligatia de a se prezenta, precum si decizia CCR. Avem elemente legale prin care sa putem face pasi mai departe”, a spus Fifor.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1214 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005519 (s)