News Flash:

Calin Popescu Tariceanu: Ne punem intrebarea cati oameni au fost trimisi in judecata pe baza unor rechizitorii facute la comanda ei

19 Iunie 2017
1078 Vizualizari | 0 Comentarii
tariceanu
Seful SenatuluiCalin Popescu Tariceanu, a declarat luni ca inregistrarile audio atribuite sefei DNALaura Codruta Kovesi, denota "un fel de stahanovism" in care trebuie raportate tot mai multe cazuri de coruptie si s-a intrebat cate persoane au fost trimise in judecata pe baza unor rechizitorii "facute al comanda".

In opinia sa, aceste inregistrari arata "insatisfactia" Laurei Codruta Kovesi "ca a scazut numarul cazurilor care au fost deferite justitiei" ceea ce inseamna, in opinia sa, ca "se face o justitie nu calitativa, ci pe cantitate". Este "un fel de stahanovism in care procurorul sef al DNA trebuie sa raporteze din ce in ce mai multe cazuri de coruptie", a acuzat acesta, iar acest lucru ridica intrebari "asupra modului de gandire a acestei persoane", Laura Codruta Kovesi, "care ar trebui sa fie echilibrata" si sa "nu raspunda la anumite comenzi care vin din afara pentru a raporta noi si noi succese".

"Ne punem intrebarea cati oameni au ajuns sa fie deferiti justitie pe baza unor rechizitorii facute la comanda ei, asa cum rezulta din discutiile pe care le-a avut cu alti procurori", a mai spus Tariceanu. Comentariile acestuia vin dupa ce Romania TV a difuzat duminica seara o inregistrare audio atribuita sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, in care o voce feminina este auzita cerandu-i lui "Uncheselu" sa "decapeze institutional" in dosarul "cu casele" pentru a ajunge la "domnu' premier". 

seful senatului dna
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1433 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006815 (s)