News Flash:

Daniel Horodniceanu, procurorul sef al DIICOT: Fiecare om poate avea la un moment dat un dosar penal

7 Martie 2018
931 Vizualizari | 0 Comentarii
Daniel Horodniceanu

Daniel Horodniceanu, procurorul sef al DIICOT, a declarat, miercuri, referitorul la dosarul de la DNA in care a fost vizat, ca fiecare om poate avea la un moment dat un dosar, insa important e ca, daca lucrurile nu sunt reale, denuntatorul sa raspunda pentru ce a facut.


"La lucrurile simple se adauga o dimensiune exagerata. Ce am declarat ieri pot sa declar in fiecare zi. Fiecare om, asa cum am spus, poate avea la un moment dat un dosar penal oriunde. Oricine in tara asta poate face un denunt impotriva oricui cu conditia ca, daca lucrurile nu sunt adevarate, sa poata sa raspunda pentru ceea ce a facut", a declarat seful DIICOT, dupa bilantul Ministerului Public.

Horodniceanu a declarat ca nu este niciun conflict DNA-DIICOT, precizand ca Laura Codruta Kovesi nu s-a suparat pentru declaratiile de marti: "Ne cunoaste, ne stim de 15 ani. Nu s-a suparat".

Marti, Daniel Horodniceanu, spunea ca a cerut DNA sa studieze cauza in care ar fi fost vizat si in care s-ar fi dat clasare, mentionand ca ar fi trebuit sa fie anuntat. Precizarea, dupa ce luju.ro a anuntat ca ar fi fost vizat de un dosar.
"Am facut o solicitare de studiu a dosarului si dupa ce o sa ma lamuresc eu, o sa lamuresc si pe altcineva. Era normal sa fiu anuntat", a declarat, marti, Daniel Horodniceanu.

Intrebat, ulterior, cum a facut solicitarea catre DNA, seful DIICOT a raspuns: "Am facut o solicitare scrisa pe care am primit raspuns. Cred ca in urma cu o saptamana". "Am avut azi (marti -n.r.) si o discutie cu doamna Kovesi", a mai precizat Daniel Horodniceanu, la Antena 3.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1278 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006218 (s)