News Flash:

CUTREMURATOR! Ce i-a spus Ileana Ciuculete sotului ei inainte sa moara. Ultimele cuvinte ale artistei

15 Martie 2017
1431 Vizualizari | 0 Comentarii
ileana ciuculete3
Ileana Ciuculete s-a stins din viata, marti seara, pe patul de spital. Potrivit apropiatilor, vedeta i-a spus sotului ca nu isi doreste decat sa fie sanatoasa, acestea ar fi fost ultimele cuvinte ale artistei. Cantareata de muzica populara parca presimtea ce avea sa se intample, printre ultimele aparitii ale sale la Tv, a cantat melodia ''Asta e boala ta''.
Sotul vedetei este devastat de durere, la cateva ore de la  moartea sotiei a gasit puterea sa explice ce s-a intamplat cu Ileana Ciuculete.
,,Pe 21 februarie a debutat o ciroza din hepatita C, dintr-o data, din senin. Pe 4 februarie am fost la un spectacol ne-am distrat, ne-am uitat la TV, nu a avut nimic. Dupa aceea a debutat asta, a facut analize si s-a dat totul peste cap, pana acum doua ore cand s-a dat totul peste cap. Nu a mai rezistat la perfuzii, la nimic. Ni s-a spus ca se ia de la manichiura, pedichiura, operatii, sange, sex.
Acum a plecat, n-a mai suportat nimic,  n-a mai stat Ni s-a spus ca e singura chestie. Dar cand este activata e atat de activata i-a spart tot ficatul, venele in el, i l-a marit pana l-a spart.'', a declarat sotul artistei. sursa: Cancan.ro

ileana ciuculete hepatita c
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006415 (s)