News Flash:

ANDREEA ESCA si MARELE REGRET al vietii ei

14 Martie 2017
1121 Vizualizari | 0 Comentarii
andreea ecsa1
Se afla la pupitrul stirilor de mai bine de 22 de ani, dar cu toate acestea i-ar fi placut sa faca si altceva. Andreea Esca a jucat in piese de teatru, la 16 ani, pe cand isi dorea sa devina actrita.
Este una dintre cele mai bune prezentatoare de stiri de la noi, cea mai veche de pe sticla si vedeta simbol a postului la care a debutat si la care lucreaza de mai bine de 22 de ani.
Inainte insa ca soarta sa-i poarte pasii spre televiziune, Andreea Esca, in prezent una dintre cele mai agreabile prezente de pe sticla, visa si ea insa, ca orice adolescenta, cu totul altceva. Pe cand avea doar 16 ani, prezentatoarea stirilor de la Pro TV isi dorea sa fie actrita! Mai mult, chiar a si avut cateva tentative. La acea vreme, ea a jucat in piese si filme pentru copii.
”La 16 ani, ma gandeam sa fac actorie. Cred de altfel ca toate fetele de varsta asta vor sa fie actrite. Jucam in niste piese de teatru si-n filme pentru copii. De asta ma gandeam, la un moment dat, si ma vedeam actrita”, a marturisit Andreea Esca pentru Libertatea. Vedeta TV are chiar si momente in care regreta ca nu a urmat o astfel de cariera. Dar tot ea isi da raspunsul de ce ”nu a fost sa fie” actrita.
”Da, regret. Dar sunt si sigura ca Dumnezeu alege pentru fiecare calea cea mai potrivita si daca a fost sa fac alt lucru, cu siguranta ca asta fac mai bine”, a completat aceasta.

andreea esca prezentatoare
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1229 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006654 (s)