News Flash:

SOCANT! Ce a patit sotul unei nimfomane dupa ce a refuzat sa faca dragoste cu ea

14 Martie 2017
1274 Vizualizari | 0 Comentarii
fa oral
Daca refuzi sa faci sex cu o nimfomana, risti sa ajungi la spital. Nu este de gluma in cazul relatiilor cu femeile avide de sex, spun chiar medicii. O poate dovedi un sofer de taxi care si-a refuzat sotia pentru ca era prea obosit. 
O gospodina de 28 de ani din India a avut o reactie socanta in momentul in care sotul a refuzat partida de sex pe care aceasta si-o dorea cu nerabdare.
Rita Yadav a luat un cutit de bucatarie si i-a sectionat partenerului penisul, scrie Daily Mail. Chirurgii care l-au preluat pe nefericitul sot l-au operat timp de 5 ore pentru a-i putea reatasa organul sexual, acesta fiind in afara pericolului in prezent, scrie realitatea.net.
Inainte de a recurge la acest gest, sotia si-a mai violentat sotul, Ved Prakash, care este sofer de taxi, dandu-i in cap cu o piatra de polizor. Motivul a fost acelasi:
Dupa ce i-a taiat sexul, Rita si-a incuiat sotul in baie, apoi a mers la politie si le-a povestit acestora grozavia, motivand ca s-a razbunat intrucat cei doi nu au mai avut relatii intime de 10 ani din cei 11 de cand sunt casatoriti.
Femeia a mai declarat ca si-ar fi dorit cu disperare copii, insa Ved a refuzat sa se apropie de ea. Ba, mai mult, ii spunea adesea ca o uraste si ca se va duce la alte femei.

Galerie Foto

batut
nimfomana sex rita yadav
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1172 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005889 (s)