News Flash:

Grindeanu: Dragnea nu mi-a cerut direct demisia, altii mi-au solicitat-o

14 Iunie 2017
969 Vizualizari | 0 Comentarii
grindeanu la guvern
Sorin Grindeanu a declarat miercuri, inainte de sedinta CExN PSD, ca Liviu Dragnea nu i-a solicitat direct demisia, dar alti lideri PSD au facut acest gest si ca se asteapta sa fie ministri care sa demisioneze. Intre timp, premierul Sorin Grindeanu are intrevederi cu mai multi lideri judeteni ai PSD, printre care Ionel Arsene (Neamt) si Ion Mocioalca (Caras Severin), dar si cu secretarul general al partidului, Marian Neacsu, au declarat pentru MEDIAFAX surse politice.
”Guvernul nu este al CEx PSD, este al Romaniei”, a declarat, miercuri, premierul Sorin Grindeanu. Acesta a afirmat ca nu are intentia sa puna PSD in situatia de a pierde guvernarea, dar ca nici nu intentioneze sa plece de la Palatul Victoria.
Intrebat de jurnalisti daca Liviu Dragnea i-a cerut demisia, premierul Grindeanu a spus ca ”doar voalat”, insa alti lideri ai partidului i-au cerut-o direct.
Grindeanu mai spune ca se asteapta ca unii ministri din cabinet sa plece daca li se cere acest lucru, mai ales ca se simt ”jenati” de situatia creata.
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1185 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005762 (s)