News Flash:

Scandalul dintre Boureanu si politisti. Dosar penal deschis pentru fapte de purtare abuziva, dupa plangerea depusa de fostul deputat

14 Iunie 2017
878 Vizualizari | 0 Comentarii
boureanu
Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Sectorului 1 au deschis dosar pentru fapte de purtare abuziva in urma scandalului dintre Cristian Boureanu si politisti, fostul deputat acuzandu-i pe acestia ca l-ar fi agresat.
Dosarul penal in rem pentru purtare abuziva a fost deschis, miercuri, de catre procurori, au declarat reprezentantii Parchetului pentru agentia de presa MEDIAFAX.
Totodata, pana la ora transmiterii stirii, procurorii nu au identificat o plangere care sa fi fost depusa de iubita fostului deputat, Laura Dinca. Aceasta a precizat pentru agentia de presa MEDIAFAX ca a depus o plangere, atat ea cat si Cristian Boureanu, in care-i acuza pe politisti ca i-ar fi agresat.
Fostul deputat a fost vizitat de catre fratele sau in arestul Politiei Capitalei, acesta declarand ca Boureanu are probleme cu dantura si lovituri la ochi si cap.
"Era intr-o stare nu foarte buna, fizic, se duce la dentist. Are dintii scosi, patru dinti, doua fatete cazute, e vanat la ochi, la cap, dar psihic era bine", a declarat Sorin Boureanu dupa vizita.
Si iubita lui Cristian Boureanu, Laura Dinca, a precizat, pentru MEDIAFAX, ca a depus plangere impotriva politistilor, pe care ii acuza ca ar fi agresat-o in noaptea in care masina in care se aflau cei doi a fost oprita de politie, in zona Aviatorilor din Capitala.
Politistul Marian Godina a postat, sambata, pe Facebook un filmulet in care se vede cum politistul lovit de Cristian Boureanu riposteaza si se repede la acesta sa il loveasca. In imaginile postate de Marian Godina pe pagina sa de Facebook, se poate observa cum politistul riposteaza dupa ce este lovit de Cristian Boureanu in zona inghinala si se repede catre fostul deputat in incercarea de a-l lovi cu pumnul in fata.
Totodata, pe o pagina de Facebook intitulata "Politia Rutiera Bucuresti", au aparut si alte imagini din noaptea respectiva. Pe filmare, este inregistrat politistul cand il ameninta pe Cristian Boureanu ca il "scoate" la stiri, reprosandu-i ca este "intr-o vadita stare de ebrietate". De asemenea, omul legii ii transmite fostului deputat ca ii va face dosar penal pentru ultraj si vatamare corporala.
"Te scot eu frumos la stiri astazi, pentru comportamentul pe care l-ai avut, pentru ultrajul asta", ii spune politistul lui Cristian Boureanu, care raspunde ca "avem abuz in serviciu". In replica, politistul spune ca sunt martori "pentru tevatura pe care ai facut-o si injuraturile de omor si de familie si faptul ca mi-ai dat cu usa peste mana".
Pe de alta parte, ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a declarat, marti, ca urmeaza sa se stabileasca daca a fost respectat regulamentul in cazul Boureanu, precizand ca politistul este in strada ca sa aplice legea, nu sa fie agresat. Ministerul a precizat ca statutul politistului va fi modificat. Mediafax.ro

cristian boureanu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1232 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005269 (s)