News Flash:

CUTREMUR pe scena politica! PNL SE DEZINTEGREAZA! Vechii pedelisti vor dezerta dupa alegeri

29 Septembrie 2016
1321 Vizualizari | 0 Comentarii
Gheorghe Flutur
• Dupa ce Vasile Blaga a demisionat din functie, ca urmare a faptului ca este suspect intr-un dosar de trafic de influenta, instrumentat de procurorii DNA Ploiesti, majoritatea pedelistilor au pus la cale un plan diabolic

Apar noi informatii explozive din interiorul Partidului National Liberal (PNL). Dupa ce Vasile Blaga a demisionat din functie, ca urmare a faptului ca este suspect intr-un dosar de trafic de influenta, instrumentat de procurorii DNA Ploiesti, majoritatea pedelistilor au pus la cale un plan diabolic. Constienti de faptul ca ce a patit Vasile Blaga poate pati oricare dintre ei, vechii pedelisti vor sa dezerteze din PNL dupa alegerile generale din iarna si sa infiinteze un grup parlamentar propriu. Apoi, pe modelul UNPR, parlamentarii din vechiul PDL vor face noi aliante in functie de interesul de moment si vor arunca PNL-ul la un scor rusinos. De altfel, in mandatul Alinei Gorghiu si cu sprijinul nemijlocit al presedintelui Klaus Iohannis, PNL are toate sansele ca in anul 2020 nici sa nu mai treaca pragul electoral! 

Conform unor surse liberale, artizanul acestei regrupari a vechilor pedelisti esteGheorghe Flutur, presedintele Consiliului Judetean Suceava. Baronul sucevean vrea sa aiba control total in PNL si cum acest lucru pare imposibil acum, atunci el pune la cale un plan diabolic: dupa alegeri, vechii pedelisti vor dezerta din PNL, ceea ce ar insemna un dezastru pentru liberali. De altfel, din informatiile detinute de reporterii BZI, Gheorghe Flutur a incercat sa-si impuna un om si in fruntea PNL Iasi, dar a fost refuzat, iar organizatia judeteana a liberalilor nu mai este acum in raza de influenta a baronului sucevean.  

In schimb, Flutur este pe cale sa puna mana pe conducerea organizatiei PNL Vaslui. La planul secret al lui Gheorghe Flutur a aderat imediat omul de afaceri Adrian Porumboiu, care a si contactat primarii PNL si consilierii locali vasluieni si au pus la cale preluarea organizatiei judetene. Cativa martori prezenti la intalnirile dintre Adrian Porumboiu si Gheorghe Flutur ne-au relatat ca cei doi au adus injurii siamenintari Alinei Gorghiu ca-si va impune oameni in conducerile tuturor filialelor din Moldova si nu numai. De altfel, au fost contactati mai multi lideri PDL, cu care Gheorghe Flutur s-a sfatuit sa vada care este momentul prielnic pentru a declansa iesirea din PNL. In perioada urmatoare vor mai avea discutii, cel mai probabil, la Suceava intre Gheorghe Flutur si principalii lideri PDL pentru a pune la cale toate detaliile acestui plan. 

"Nu pot face Alina Gorghiu si Klaus Iohannis cat pot desface eu. Influenta mea si cu banii tai pot cumpara orice membru de partid", i-a spus Flutur lui Porumboiu. Se naste insa o intrebare pertinenta. Cum este posibil ca un om de afaceri sa cumpere primarii si consilierii locali ai PNL? Institutiile statului nu vad ce se intampla in Vaslui? Sau nu exista institutii la Vaslui? De altfel, Porumboiu se lauda ca el controleaza oameni din justitie. Nici nu este de mirare acest lucru, din moment ce fostul sef al DNA Iasi, procurorul Marian Gheorghita era toata ziua la Vaslui, la firmele lui Porumboiu. Nu trebuie uitat ce a patit fostul procuror Ioan Ciofu, care a refuzat sa asculte ordinele lui Adrian Porumboiu. Vom reveni!

pnl pdl gheorghe flutur dezerta dezastru bzi adrian porumboiu injurii
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1446 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008876 (s)