News Flash:

INCREDIBIL! Ce i s-a intamplat lui Ioan Gyuri Pascu inainte sa moara!

28 Septembrie 2016
1208 Vizualizari | 0 Comentarii
gyuri pascu2
Alice Grasu, directorul Serviciului Ambulanta Bucuresti – Ilfov, confirma faptul ca prima ambulanta care a ajuns la actorul Gyuri Pascu in seara in care acesta a incetat din viata, la ora 3.00, inainte cu doua ore de deces, i-a pus un diagnostic gresit acestuia, de "atac de panica", si i-a dat doar un calmant pentru ca era agitat, potrivit Tolo.ro.
Mai exact, in noapte de 25 spre 26 septembrie, Gyuri Pascu si fosta lui sotie, in casa careia se afla, au facut un apel de urgenta.
”Au trimis o ambulanta de tip AMD, de consultatii la domiciliu, cu un echipaj format dintr-un sofer si un medic. Gyuri era agitat si medicul i-a dat doar un calmant, un diazepam, i-a pus diagnosticul de atac de panica si a plecat”, au spus sursele citate de Tolo.ro.  apropiata ziarului
Peste mai putin de doua ore, a urmat un alt apel la 112, la care au ajuns, de aceasta data, trei masini: doua de la SMURD si oambulanta de tip C, cu medic, de la Ambulanta Bucuresti.
Gyuri Pascu nu a mai putut fi resuscitat.
Alice Grasu a confirmat informatiile, intr-un raspuns oferit Tolo.ro, si a subliniat faptul ca, inca de luni, a fost inceputa o ancheta interna. 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1334 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005352 (s)