News Flash:

KOVESI: " Vine APOCALIPSA"

28 Septembrie 2016
1683 Vizualizari | 0 Comentarii
codruta
Procurorul-sef al DNALaura Codruta Kovesi, anunta o adevarata apocalipsa pentru corupti. Intr-un interviu acordat Agerpres, Kovesi a explicat ca DNA are in lucru 7600 de dosare de coruptie, care vizeaza demnitari la nivel inalt.

"In schimb, daca vorbim de ingrijorari, ne ingrijoreaza mai mult efectele dramatice pe care le are coruptia si nu atacurile pe care le fac persoanele cercetate", a spus Kovesi. 

Sefa DNA a mai afirmat ca, pana in prezent, se afla in lucru peste 7.600 de dosare penale, toate vizand coruptia la nivel inalt. 

"Exact astazi avem peste 7.600 de dosare penale aflate in lucru. Asa cum spune si competenta prevazuta in lege, toate aceste dosare vizeaza coruptia la nivel inalt. Nu pot sa va dau un numar cati sunt demnitari sau cate persoane cu functii importante, pentru ca noi tinem statistica in functie de infractiunile care se comit, si acestea se refera la coruptia la nivel inalt", a mentionat procurorul-sef al DNA. 
Despre procentul de achitari, Kovesi a precizat ca este la acelasi nivel ca si in anii trecuti, nefiind un lucru care sa ingrijoreze. 

procurorul sef dna
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005980 (s)