News Flash:

Olguta Vasilescu: Nu am nimic de reprosat niciunui coleg; acum suntem concentrati pe legea salarizarii

6 Iunie 2017
904 Vizualizari | 0 Comentarii
olguta vasilescu
Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a afirmat marti ca nu are nimic sa reproseze vreunuia dintre colegii sai si ca in acest moment toate discutiile sunt concentrate pe legea salarizarii.
"N-am nimic de reprosat niciunui coleg. Eu inteleg unde bateti, dar nu e momentul. Deci suntem concentrati cu totii pe legea salarizarii unitare pe care maine va trebui sa o adoptam in plenul Camerei Deputatilor. Alte discutii politice nu are niciunul", a spus Vasilescu, la Parlament.
Legat de presupusele discutiile pe grupul de WhatsApp al PSD, aparute in presa, Lia Olguta Vasilescu a declarat ca nu se poate pronunta daca acestea sunt reale sau nu, tinand cont ca si-a schimbat si telefonul.
"Avand in vedere ca eu am fost supravegheata cateva luni, inclusiv in baie, credeti ca mai cred ca e ceva secret pe lumea asta? N-am nicio problema. Eu cum vorbesc la televizor, cum vorbesc cu dumneavoastra, asa vorbesc cu oricine... N-as putea sa va spun daca sunt reale pentru ca (...) eu nu mai am telefonul. De acum trei luni de zile mi-am schimbat telefonul, a fost virusat telefonul, practic din cauza aceasta a si trebuit sa il schimb, nu am mai putut sa aleg nimic din el... (...) Niste discutii private, in primul rand, nu trebuiau sa ajunga in sectorul public. Pe de alta parte, eu nu am nicio problema sa imi asum absolut nimic, pentru ca asa cum vorbesc pe orice grup, asa vorbesc si la televizor, pentru ca sunt absolut convinsa ca totul este monitorizat", a mai spus ministrul Muncii.
AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1156 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006156 (s)