News Flash:

Cum va fi VREMEA marti si miercuri

2 Februarie 2015
1273 Vizualizari | 0 Comentarii
Marti, valorile termice se vor situa in continuare peste mediile climatologice specifice inceputului de februarie in aproape toata tara. In cursul zilei, cerul va fi variabil, cu innorari temporare in nord-vest si centru, unde pe arii restranse, mai ales la munte, vor fi precipitatii slabe, predominant ninsori, dar si in extremitatea de sud-est unde izolat vor fi ploi si lapovita. Vantul va sufla slab si moderat, cu unele intensificari pe crestele montane si trecator in sudul tarii.
Noaptea cerul se va innora in regiunile vestice, iar vantul se va intensifica in sudul Banatului, inclusiv zona montana a regiunii. Temperaturile maxime se vor incadra in general intre 0 si 9 grade, iar cele minime vor fi de la -14...-12 grade in depresiunile intramontane pana la 1...2 grade in sudul Banatului. Izolat vor fi conditii de ceata. 

BUCURESTI
Valorile termice se vor mentine usor peste mediile climatologice specifice datei, cu o maxima de 6...8 grade si o minima in jurul a -2 grade, mai scazuta in zona preoraseneasca. Cerul va fi variabil, cu innorari trecatoare in prima parte a zilei. Vantul va sufla slab si moderat. Spre sfarsitul intervalului vor fi conditii de ceata.

MIERCURI
Vremea va fi mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada din an. Aria de nebulozitate se va extinde treptat in toata tara, iar precipitatiile vor fi mai frecvente in jumatatea de vest. In zona montana, iar noaptea si in Maramures vor fi mai ales ninsori, iar in Crisana, Banat, Oltenia si local in Transilvania se vor semnala precipitatii mixte. In restul teritoriului doar pe arii restranse vor fi ploi slabe. Cu totul izolat vor fi conditii de polei. Vantul va sufla slab si moderat, cu intensificari in sudul Banatului si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre 0 si 11 grade, iar cele minime in general intre -5 si 5 grade. Dimineata si noaptea izolat se va semnala ceata.

bucuresti miercuri
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005607 (s)