News Flash:

Cum va fi vremea in urmatoarele zile

7 Iunie 2015
1184 Vizualizari | 0 Comentarii
vreme calda
Weekendul se incheie tot cu vreme frumoasa si calda in cea mai mare pare a tarii. Astfel, la amiaza, termometrele vor indica intre 22 de grade pe litoral si 32 de grade in vestul teritoriul. Vantul va avea usoare intensificari in regiunile sudice.

Temperaturile se vor mentine la fel de ridicate si in zilele urmatoare, dar treptat, isi vor face aparitia ploile. Luni spre seara si noaptea pot cadea cativa stropi la munte si prin nord-vest, iar marti sunt asteptate averse pe spatii mici in est si sud-est. Miercuri, fenomenele specifice instabilitatii atmosferice vor prefera sudul, centrul tarii si zona montana.

Locuitorii Capitalei vor avea parte de mult soare si vant alert. Temperaturile se vor mentine mai ridicate decat cele normale in aceasta perioada, iar maxima zilei va fi de 30 de grade. Presiunea aerului va scadea usor. Atmosfera va ramane insorita in Bucuresti pana miercuri. Abia atunci sunt posibile averse si descarcari electrice. Temperaturile vor depasi usor 30 de grade in primele doua zile, iar spre mijlocul saptamanii vremea se mai racoreste putin.

temperaturile luni marti miercuri
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1214 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006250 (s)