News Flash:

Cum se trateaza boala canceroasa cu morcovi

25 Iulie 2018
653 Vizualizari | 0 Comentarii
boala canceroasa

Pentru a trata cancerul cu ajutorul morcovilor, se administreaza zilnic suc de morcov (obtinut prin centrifugare), cate 100 de ml dimineta si seara, in cure de patru saptamani, urmate de una-doua saptamani de pauza. De aseme­nea, se administreaza si salata de morcov crud, dat prin razatoarea fina, cate 50-75 de grame zilnic, con­sumate de trei ori pe saptamana. Sucul de morcov este foarte bogat in substante antitumorale, intre care mentionam falcarinolul, luteina si zeaxantina, prin­cipii active cu efecte benefice demonstrate in cance­rul de piele, in cancerul esofagului si al laringelui, in cancerul colo-rectal, in cancerul gastric, al prostatei sau al vezicii urinare. 

Aceste substante incetinesc pro­cesele de proliferare a celulelor maligne, impiedica in buna masura aparitia metastazelor, studii de medi­cina experimentala aratand ca sub actiunea acestor principii active, tumorile pot intra in remisie. Morco­vul consumat crud, sub forma de salata, mentine tran­zitul intestinal normal, element de maxima impor­tanta in boala canceroasa, unde functia de eliminare este adesea afectata. De asemenea, acest aliment intensifica procesele de dezintoxicare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1290 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005308 (s)