News Flash:

5 masti de fata cu mere pentru un ten sanatos si luminos

24 Iulie 2018
859 Vizualizari | 0 Comentarii
masca mere mare

Un mar pe zi tine medicul departe" este ceea ce recomanda medicii si asta ne spuneau si parintii in copilarie. Merele sunt acele fructe intalnite peste tot pe care le credeai banale, dar uite ca iti intaresc sistemul imunitar, previn cancerul si te ajuta sa slabesti. Ce multa lume nu stie, este ca merele pot deveni ingrediente de baza in prepararea mastilor de fata acasa. De ce? Pentru ca sunt surse de antioxidanti si previn imbatranirea prematura a tenului. Daca te-ai saturat de scumpele tratamente faciale la saloanele profesionale, noi iti propunem niste masti interesante si delicioase pe care ca le prepari acasa.

1.Masca din mere si tarate
Vrei o exfoliere delicata? Aceasta masca este solutia ideala. Ai nevoie doar de mere si tarate pe care le mixezi intr-un blender, iar pasta o aplici pe fata si realizezi miscari de masaj circulare. Lasi 15 minute si clatesti cu apa calduta. Rezultatul final va fi o piele supla, stralucitoare si catifelata. Avantajul nu este doar de exfoliere, ci si de intinerire si de lifting facial, pentru ca vei favoriza regenerarea celulelor pielii.

2.Masca din mere si iaurt
Ai nevoie de:
- jumatate de mar maruntit
- 1 lingura de miere
- o lingura de iaurt natural

Cele 6 substante din mere care fac din aceste fructe adevarate medicamente

Ingredientele se amesteca intr-un blender si se lasa pe fata 25 de minute, dupa care se clateste cu apa calda.
Pielea in urma acestei masti va fi detoxifiata si reintinerita. Schimbarea se vede de la prima utilizare.

3.Masca din mere si castraveti
Vrei sa redai prospetimea tenului obosit? Nicio problema. Aceasta masca este solutia si o poti aplica de 2 ori pe saptamana.
Ai nevoie de:
- jumatate mar maruntit
- un sfert de castravete pasat pana ajunge piure
- 1 lingura de otet de mere
- 1 lingura de suc de lamaie
- cateva picaturi de ulei de trandafir, iar daca nu aveti puteti opta si pentru ulei de masline, ulei de argan, ulei ricin sau ulei de migdale.
*Masca se tine pe fata 20 de minute si se clateste cu apa calduta si imediat vei fi uimita de cat de luminos si reimprospatat va arata tenul tau.

4.Masca din mere si smantana
Iata si o masca pentru ten acneic si gras, care indeparteaza sebumul si curata porii.
Ai nevoie de:
- jumatate de mar maruntit
- 2 linguri de smantana
- 1 lingura de suc de lamaie

Cidrul de mere, ideal pentru problemele tale de sanatate

*Masca se lasa pe fata doar 10 minute si se clateste cu apa calda, apoi cu apa rece ca sa stimulezi circulatia sangelui, iar rezultatul final va fi un ten cu aspect imbunatatit si luminos.

5.Masca din seminte de mere si miere
Nu doar merele, ci si semintele de mere reprezinta o sursa importanta de vitamine, care hranesc pielea, in special vitamina E.
Ai nevoie de:
- 1 lingura de seminte de mere date prin rasnita
- 2 linguri de miere naturala


*Amestecul obtinut se tine pe fata 10 minute si se realizeaza un masaj cu miscari circulare, deoarece este exfolianta. Se poate folosi zilnic pentru rezultate minunate, iar dupa o saptamana veti vedea ce ten regenerat si stralucitor veti avea.

 


masca
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1313 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006251 (s)