News Flash:

Cum se spala rufele corect. Iata cateva trucuri

28 Mai 2017
1184 Vizualizari | 0 Comentarii
spalarea corecta a rufelor
Chiar daca speli rufele la masina de spalat, sunt totusi cateva trucuri eficiente de care trebuie sa tii cont. Iata care sunt ele si cum se spala rufele corect.
Cum se spala rufele corect
1. Fermoarele hainelor trebuie sa fie inchise. Daca ai haine cu fermoar, atunci trebuie sa stii ca este bine sa le inchizi inainte de a le pune in masina de spalat. Astfel, vei evita distrugerea acelor obiecte vestimentare.
2. Hainele ar trebui sa fie intoarse pe dos. Este un truc pe care multe persoane il folosesc deja. Este bine ca hainele sa fie intoarse pe dos atunci cand sunt puse la apalat. Astfel, tesatura va fi protejata. In plus, obiectele vestimentare vor arata bine mai mult timp.
3. Hainele pe care le porti impreuna pot fi spalate impreuna. Este un truc de care poti sa tii cont. Este recomandat ca hainele care sunt purtate impreuna sa se degradeze impreuna. De aceea este bine sa pui la spalat in acelasi timp acele obiecte vestimentare pe care le porti in acelasi timp. Desigur, cand faci asta, este recomandat sa tii cont si de culoarea hainelor. Altfel, risti sa strici hainele.
4. Nu trebuie sa se foloseasca apa fierbinte. Temperatra de 30 sau 40 de grade Celsius este cea recomandata pentru a spala hainele. Chiar si hainele foarte murdare se pot spala la aceasta temperatura. Unele obiecte vestimentare, mai ales cele din bumbac, pot intra la apa daca sunt spalate in apa fierbinte.
5. Nu pune mult detergent in masina de spalat. Daca vei pune prea putin detergent, atunci hainele nu se vor spala asa cum trebuie. Daca vei pune prea mult detergent, atunci hainele se pot pata.
6. Nu pune foarte multe haine in masina de spalat. Daca vei pune multe haine in masina de spalat, atunci ele nu se vor spala cum trebuie. Asta pentru ca apa si detergentul nu vor ajunge la toate obiectele vestimentare. Este indicat ca intre partea superioara a cuvei si hainele din masina sa existe un spatiu de aproximativ o palma.


trucuri spala rufele hainele
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1182 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005228 (s)