News Flash:

Mai multi straini au fost opriti la Vama Oravita, la frontiera cu Serbia

25 Mai 2017
1152 Vizualizari | 0 Comentarii
frontiera5
Un grup format din 20 de cetateni, din care 11 minori, din Irak, Iran, Siria si Afganistan, care a incercat sa intre ilegal in Romania, a fost depistat noaptea trecuta de politistii de frontiera din Oravita. 
'Pe parcursul noptii trecute, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Oravita Severin - I.T.P.F. Timisoara au declansat o actiune specifica pe linia combaterii migratiei ilegale, in urma careia au depistat, pe directia localitatii de frontiera Vrani, 20 de cetateni straini care se deplasau dinspre frontiera cu Serbia spre interiorul tarii. Persoanele in cauza, care nu isi justificau prezenta in zona, au fost duse la sediul Politiei de Frontiera Oravita pentru cercetari', se arata intr-un comunicat remis, miercuri, AGERPRES. 
In urma verificarilor preliminare, s-a stabilit ca cei in cauza sunt sase barbati, trei femei si 11 minori, adultii avand varste cuprinse intre 23 si 44 de ani, iar minorii - intre un an si 17 ani. Acestia au declarat ca sunt cetateni din Irak, Iran, Afganistan si Siria si au incercat sa treaca ilegal frontiera din Serbia in Romania cu intentia de a ajunge apoi in tari din vestul Europei. 
Politistii de frontiera efectueaza cercetari sub aspectul savarsirii infractiunii de trecere frauduloasa a frontierei de stat. Totodata, vor fi anuntate autoritatile de frontiera sarbe, in vederea cercetarii in comun a evenimentului si punerii in aplicare a acordului de readmisie. AGERPRES
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1134 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005862 (s)